72. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Erman Türker&Alpay Asma]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru, ben 22:00 diye hatırladım. :)

İlk Tevfik yazdı, zaten tevfik yazmasada almazdım şampiyonluğumu yedin son yarışmada :D

Benim duzenledigim yarismada 30 kisi olsa 30 kisilik yarisma yapiyordum simdi kardesine bir guzellik yapip 25 kisilik yarisma yapmiyacakmisin simdi :( :( :)

Benim duzenledigim yarismada 30 kisi olsa 30 kisilik yarisma yapiyordum simdi kardesine bir guzellik yapip 25 kisilik yarisma yapmiyacakmisin simdi :( :( :)

Program 25 kişiyle çalışsa yaparım ama malesef olmuyor bildiğin üzere :D

Excel ile yapınca ortalık karışıyor.

Playlist ilk mesajda arkadaşlar iyi dinlemeler.

Bir sıkıntı varsa, ortalığı velveleye vermeden ÖM atarsanız sevinirim. :D

Son düzenleme:
Dinleyelim bakalım.

Yarisma'nin en güzel yani tanimadigin ve cok iyi olan sarkilar ile tanisiyorsun.

Mesela bir sarki var ilk defa duyuyorum, o kadar hosuma gitti ki digerlerini daha dinlemeden ona 12 verecegim kesin.

Puanlarken strateji yapanın rüyasına Hamza girsin!

Yarisma'nin en güzel yani tanimadigin ve cok iyi olan sarkilar ile tanisiyorsun.

Mesela bir sarki var ilk defa duyuyorum, o kadar hosuma gitti ki digerlerini daha dinlemeden ona 12 verecegim kesin.

12 puan için şimdiden teşekkürler :hat: :D

Listeyi beğendim hiç fena değil

1 tane şarkının akıbetini merak ediyorum.Listemdeydi

Sarkilar fena degil umarim ilk 3e girerim ^^

Biraz sonra puanlamami yollayacagim, dinleyecek 3 sarki kaldi.

Şarkımın vasat olduğunu düşünüyorum,Listede tek şarkıya baktım oda belkide 12 puanı vereceğim şarkı çok iyiydi ama yarın bakarım hepsine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt