- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Yasaklar cignenmek icindir abi merak ettlm simdiYasak söylemem![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasaklar cignenmek icindir abi merak ettlm simdiYasak söylemem![]()
Yok o da değil.
Konuşturmayın beni, konuşursam yarışma çatırdar.![]()
Bana vercen demi 12 puanini agabey![]()
Daha önce verdik de ne oldu![]()
2. Olmustum agabey unuttun muDaha önce verdik de ne oldu![]()
GSC Eurovision Hall of Fame güncellenmiştir
https://www.gscimbom.com/forum/f121-yarismalar-forumu/gsc-eurovision-hall-of-fame-112502/
@Alpay Asma kardeşim şaka maka Arda ağabey'i araya aldık ne diyorsun![]()
![]()
AhahahhahahArda ağabeyi ''Ayvalık Tostu'' yapın![]()
Aman Allahım... Çok pis laf sokmuş yalnız sana @Ozan Tokgöz
AhahahahPara olmadan rakı alınmıyor trampa döneminde yaşamıyoruz ki
Doğal olarak emeğimiz ile kazandığımız parayı rakıya yatırmamız caizdir
Bu cihetle çok da pis laf sokmamış
![]()
*Erman senin bu söylemlerini toparlayacağım diye anam ağlıyor resmen birader![]()
![]()
![]()
Toparlayacak bir şey yok kardeşim doğruları söylüyoruzAhahahahPara olmadan rakı alınmıyor trampa döneminde yaşamıyoruz ki
Doğal olarak emeğimiz ile kazandığımız parayı rakıya yatırmamız caizdir
Bu cihetle çok da pis laf sokmamış
![]()
*Erman senin bu söylemlerini toparlayacağım diye anam ağlıyor resmen birader![]()
![]()
![]()
Toparlayacak bir şey yok kardeşim doğruları söylüyoruzBiz devrimciyiz, halkçı masonik bir lobiyiz. Gerektiğinde solcu olur parayı bulunca rakının dibine vururuz
Ne yanlışlık var bunda? Bu bizim kapital olmadığımızı güçlünün yanında durmadığımızı gösteriyor
![]()
Mırmır lobisi bu kadar operasyona maruz kalsa 10 olağanüstü kongre 15 seçim geçirmişti haklısınMehmet'in içinde bulunduğu ortamlarda her ifadeye dikkat etmek lazımAdam bildiğin üzere mırmırların eski tetikçisi ve o dönemlerde ''Mikser Mehmet'' lakabı ile anılıyordu. Allah'tan kökümüz sağlam
Yoksa bu kadar operasyona başka lobi olsa dağılıp gitmişti
![]()
Can sıkmaya başladı bu durum, yakın zamanda @Aslan Türkoğlu ile birlikte konseyi toplayacağız, karşı hamle yapmanın vakti geldi... 72. yarışma bardağı taşırdı artık, çok net yani.
AhahahhahahAslan yok sanırım buralarda ki bilse o senin baktığın pencereden atardı kendini herhalde
![]()
![]()