73. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kayıtlar Tamamlandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman Allahım... Çok pis laf sokmuş yalnız sana @Ozan Tokgöz

Ahahahah :D Para olmadan rakı alınmıyor trampa döneminde yaşamıyoruz ki :D Doğal olarak emeğimiz ile kazandığımız parayı rakıya yatırmamız caizdir :D Bu cihetle çok da pis laf sokmamış :D

*Erman senin bu söylemlerini toparlayacağım diye anam ağlıyor resmen birader :D :D :D

Ahahahah :D Para olmadan rakı alınmıyor trampa döneminde yaşamıyoruz ki :D Doğal olarak emeğimiz ile kazandığımız parayı rakıya yatırmamız caizdir :D Bu cihetle çok da pis laf sokmamış :D

*Erman senin bu söylemlerini toparlayacağım diye anam ağlıyor resmen birader :D :D :D

Hahahahaha

Toparlayacak bir şey yok kardeşim doğruları söylüyoruz :D Biz devrimciyiz, halkçı masonik bir lobiyiz. Gerektiğinde solcu olur parayı bulunca rakının dibine vururuz :D Ne yanlışlık var bunda? Bu bizim kapital olmadığımızı güçlünün yanında durmadığımızı gösteriyor :D

Toparlayacak bir şey yok kardeşim doğruları söylüyoruz :D Biz devrimciyiz, halkçı masonik bir lobiyiz. Gerektiğinde solcu olur parayı bulunca rakının dibine vururuz :D Ne yanlışlık var bunda? Bu bizim kapital olmadığımızı güçlünün yanında durmadığımızı gösteriyor :D

Mehmet'in içinde bulunduğu ortamlarda her ifadeye dikkat etmek lazım :D Adam bildiğin üzere mırmırların eski tetikçisi ve o dönemlerde ''Mikser Mehmet'' lakabı ile anılıyordu. Allah'tan kökümüz sağlam :D Yoksa bu kadar operasyona başka lobi olsa dağılıp gitmişti :D

Mehmet'in içinde bulunduğu ortamlarda her ifadeye dikkat etmek lazım :D Adam bildiğin üzere mırmırların eski tetikçisi ve o dönemlerde ''Mikser Mehmet'' lakabı ile anılıyordu. Allah'tan kökümüz sağlam :D Yoksa bu kadar operasyona başka lobi olsa dağılıp gitmişti :D
Mırmır lobisi bu kadar operasyona maruz kalsa 10 olağanüstü kongre 15 seçim geçirmişti haklısın :D Bu arada tehlikeli olduğu doğrudur lakin onun mikserliği bana sökmez :D Mikserin tillahi burada hamdolsun :D

ewt puanlari yolladim
guzel bir liste idi imho
puanlari pay ederken zorlandim

Puanları gönderdim. Enteresan bir listeydi :) İyi mi kötü mü karar veremedim.

Can sıkmaya başladı bu durum, yakın zamanda @Aslan Türkoğlu ile birlikte konseyi toplayacağız, karşı hamle yapmanın vakti geldi... 72. yarışma bardağı taşırdı artık, çok net yani.

Allah'ın izniyle çok faşistçe adımlar atmayı planlıyorum. Hatta porsuk ve kedi soykırımı bile düşünüyorum. Yetti artık. Meydanı boş buldular galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt