73. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kayıtlar Tamamlandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. Boğaz Köprüsü kellelerden yapılsaydı, mimarı şüphesiz ki ben olurdum.

Aslan Türkoğlu

Bir kaç şarkı dışında playlist çok sıradan gençler, yakışmamış.

Puanlarimi gonderdim. Liste vasatti. Kendi sarkima 12 puan vermek zorunda kaldim

Puanlarimi yolladim :)

Evet yavaştan yerlerimizi alalım :D

evet çok uzatmayalım da açıklayalım şampiyonluğumu

Güray Ataman senin yüzünden darmadağın olduk, işim var demek suretiyle katılmıyorsun; yahu ESC'den daha önemli ne olabilir ki ? :D

sampiyonluk serbetinden tadayim

Şarkım çok kötü, muhtemelen sağda yer alırım bu yarışmayı ciddiye almayalım lütfen :D
Vallahi kardeşim benim şarkım iyi de puan alabilir mi ondan emin değilim :D Ben de sağda senin hemen üstünde yer alabilirim kardeşim :D Tahminen 21-22 olarak sıralanırız gibi geliyor :D

Vallahi kardeşim benim şarkım iyi de puan alabilir mi ondan emin değilim :D Ben de sağda senin hemen üstünde yer alabilirim kardeşim :D Tahminen 21-22 olarak sıralanırız gibi geliyor :D

Yine de hanginizin 21, hanginizin 22 olacağı önemli :D

Valla benimki kötü baya, öyle böyle değil yani :D Niye o şarkıyla katıldığımı da bilmiyorum. Bir anlık gaflet... Aslında kendine has bir tarzı var ama kimse oy vermez diye düşünmekteyim.

Yine de hanginizin 21, hanginizin 22 olacağı önemli :D
"Ben de sağda senin hemen üstünde yer alabilirim kardeşim"

Görüldüğü üzere bu cümle ile yerimi sağlama almışım zaten ağabey :D 21 benim tabi ki :D Antik'in arkasında yarışma mı bitirilirmiş? Allah yazdıysa bozsun :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt