73. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Cranberries haklı bir zafer kazanmıştır.

Her şarkısı değil ama bazı şarkıları gerçekten çok güzel, bu da güzel şarkılarından biriydi. Daha önce defalarca şarkıları girmesine rağmen kayıtsız kalmadı zaten hiç kimse de.
@Ömer Çoban tebrikler @Yasin Yıldırım az daha pişti oluyorduk çünkü o şarkı adını bilmeyip kendisini bildiğim bir şarkıydı ve bu sene bulmuştum bu yarışma da katılmayı düşündüm sonra Victory'de karar kıldım. Sana da tebrikler. Genelde müzik tarzımız çok uyuşmaz ama bu sefer uydu. :D

Son olarak yaşasın :D

bal-porsu%C4%9Fu_242232.jpg

Son düzenleme:
tekrar ediyorum @Alpay Asma gözüme batiyor bu aralar tuaf tuaf sarkilarla bile hep ilk üce girer oldu. :asd22:
Aslında tuhaf tuhaf demiyelim ama genel anlamda forumun enstrümental sevgisi veya kültürü pek yok diyelim :) Bariz şampiyonluk adayımdı ve 12 puanı hiç düşünmeden verdim lakin Alpay'ın olabileceği aklıma gelmemişti :D Ben de Farid Farjad ile 3. olmuştum. Enstrümental parçalar derece yapabiliyor lakin şampiyon olamıyor.

Birdahaki yarışma sağ tarafta olmassam forumu bırakacağım.

Cranberries haklı bir zafer kazanmıştır.

Her şarkısı değil ama bazı şarkıları gerçekten çok güzel, bu da güzel şarkılarından biriydi. Daha önce defalarca şarkıları girmesine rağmen kayıtsız kalmadı zaten hiç kimse de.
@Ömer Çoban tebrikler @Yasin Yıldırım az daha pişti oluyorduk çünkü o şarkı adını bilmeyip kendisini bildiğim bir şarkıydı ve bu sene bulmuştum bu yarışma da katılmayı düşündüm sonra Victory'de karar kıldım. Sana da tebrikler. Genelde müzik tarzımız çok uyuşmaz ama bu sefer uydu. :D

Son olarak yaşasın :D

bal-porsu%C4%9Fu_242232.jpg

bu balporsuklarının kaçıncı şampiyonluğu ya ben sayamadım :oley:

Slowlar iyice patlamaya başladı:(

Sonuç olarak 74. yarışmayı bekliyor muyuz sağ şeritten devam mı ediyoruz :asd22:

Hafta sonu işlerim olduğundan dolayı bir sonraki yarışmayı ben başlatamayacağım arkadaşlar:(

Beyler herkes garip şarkı, şike falan var herhalde diyor ama müzik dinlemeyi yarışma haricinde de çok seviyorum. :)

Sevdiğim şeyleri de ciddiye alırım.

Victory mesela A.Rieu'nun çaldığı en iyi şarkı değil belki, ama en akılda kalıcı melodilerden biridir.

Adını bilmeyip de bir yerden duyduğunuz bir müziktir mesela az çok dinliyorsanız.

Puanlar ile ilgili de şunu söyleyebilirim, hırs yapıp taktik yaptığım her yarışma batırmışımdır. Bu da ilahi adalet diyorum.

Bu sebeple artık farkedilmiştir ki taktik puan da vermemeye imtina ediyorum.

Popüler kültür müzikleri (pop), arabesk, ve rap müziği ise çok dinleyemiyorum.

Klasik Müzik
Rock (Senfonik, Enstrümental, ballad)
Etnik Müzik
Soft klasikler
Romance
Enstrümental

dahil her türlü müziği ise severim ve dinlerim. :)

Keman'a özel bir zaafım var. (Ama çalabileceğimi sanmıyorum sadece ses olarak diyelim :D ) . Boş bir vaktim olursa umarım Elektro Gitar de iyi bir seviyeye gelebilirim bir gün.

Geri
Üst Alt