73. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Gitarda bu seviyeye gelirim diyor musun lobidaş açık konuşalım.

Daha neler tırnağı olamam hiç bir zaman. :D

Bu adamlar ''pure'' yetenek Can.

Disiplinli bir şekilde çalıyorlar adamlar kaç sene. Ki orada da yine kişinin yeteneği, müzikalt yapısı ve yaratıcılığı çok önemli.

Özellikle ROCK müzikte YA ÇOK YARATICI AMA BASİT OLUP FARK YARATACAKSIN, ya da ÇOK KLAS ve ZOR ÇALINACAK MELODİLERİ YARATIP ÇALACAKSIN.

Saniyede 20 küsür nota basıyor aga o adamlar :D Malmsteen gibi Satriani gibi Steve Vai gibi nereye çalıyorsun o gitarı :D

Son düzenleme:

Disiplinli bir şekilde çalıyorlar adamlar kaç sene. Ki orada da yine kişinin yeteneği, müzikalt yapısı ve yaratıcılığı çok önemli.

Özellikle ROCK müzikte YA ÇOK YARATICI AMA BASİT OLUP FARK YARATACAKSIN, ya da ÇOK KLAS ve ZOR ÇALINACAK MELODİLERİ YARATIP ÇALACAKSIN.

4 akorla 400 şarkı çalıyorum yeter ya :DD

Şaka bir yana gitarda ilerlemek için SOAD şahane dinlemiyorsan kesin tavsiye ederim. Gitar haricinde de zaten müthiş tabii. :)

Melodileri bu topraklardan çıktığından mıdır nedir her şarkısına eşlik etmek ayrı keyif veriyor.

Daron biraz önden gidiyor ama olsun arada 1-2 melodi yakalamak da acemi halimle hoşuma gidiyor. :D

Saniyede 20 küsür nota basıyor aga o adamlar :D Malmsteen gibi Satriani gibi Steve Vai gibi nereye çalıyorsun o gitarı :D

Satriani, Yngwie falan Akdeniz Akşamlarını çalabiliyor mu bir kere?

Aramızdaki en temel fark bu :asd22:

Ona bakarsan Fazıl Say'da saniyede 30 notaya basıyor ama ilk 15'e giremedi ESC'de.
O ayrı konu o ayrı konu kardeşim :D Fazıl Say'a bir şey dediğimiz yok zaten lakin Nirvana ile sonunculuğa oynadım ben bu yarışmada o yüzden olur böyle şeyler diyelim :D Ayrıyetten elektro gitarda saniyede basılan nota daha meşakatli bir mevzudur diye biliyorum. Hatta daha önceden Hayri Cund veya Emir Sato'nun düzenlediği unoffical yarışmada Malmsteen - Rising Force ile şampiyonluğum var hamdolsun :asd22: Sen de hatırlarsın muhakkak ve o parçada Malmsteen'in klavye ile yarıştığı bir solo bölümü var iyi dinle orayı :D Normal insan işi değil yani olamaz :D

https://www.youtube.com/watch?v=Dngwio0eJS0

3 kagit yaptim demiyor da

O ayrı konu o ayrı konu kardeşim :D Fazıl Say'a bir şey dediğimiz yok zaten lakin Nirvana ile sonunculuğa oynadım ben bu yarışmada o yüzden olur böyle şeyler diyelim :D Ayrıyetten elektro gitarda saniyede basılan nota daha meşakatli bir mevzudur diye biliyorum. Hatta daha önceden @Hayri Cund veya @Emir Sato'nun düzenlediği unoffical yarışmada Malmsteen - Rising Force ile şampiyonluğum var hamdolsun :asd22: Sen de hatırlarsın muhakkak ve o parçada Malmsteen'in klavye ile yarıştığı bir solo bölümü var iyi dinle orayı :D Normal insan işi değil yani olamaz :D

https://www.youtube.com/watch?v=Dngwio0eJS0

Pek anladığım şeyler değil, zordur mutlaka zaten tiplerinden belli adamların; zaman içinde tuhaf bir varlığa dönüşmüşler :D

Bu arada;
0.05-0.10 :asd22:

https://www.youtube.com/watch?v=sS4F1Y6R134

74 olmayacaksa bu gece söyleyin gidiyim yatıyım sizi bekliyorum :D

Aldığım son duyumlara göre bu gece 74. yarışmasının konusu açılacakmış, beklemekteyiz.

Alpay'In başarısının sırrı bu işte, yarışma biteli hani oldu adam hala kendi kendine yarışmaya devam ediyor :D

74 icin biraz ara versek, millet sarki yetistiremiyor yahu :D

74u acmadan bekleyelim bi 70-80 album ciksin dunya capinda

Geri
Üst Alt