- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
Ben sana 12 puan verir miyim lan12 puanini kesin bana verdin demi abi.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sana 12 puan verir miyim lan12 puanini kesin bana verdin demi abi.![]()
Bu yarismada destan yazacam destan abi.Ben sana 12 puan verir miyim lanTarih yazmış mı böyle bir şey
![]()
Ben senin şarkını tahmin edebiliyorum kardeşimBu yarismada destan yazacam destan abi.![]()
Bu yarismada destan yazacam destan abi.![]()
Ben senin şarkını tahmin edebiliyorum kardeşimO yüzden mümkünatı yok öyle diyeyim
![]()
Senin şarkını tahmin ediyorum. Erman Ağabey bence de 12 verdi.
Sen attın mı puancıklarını be ya.
Ben ikinizde tahmin ettigi sarkiyi biliyorum herkes puanini gonderdikten sonra soylerim![]()
![]()
Suan strateji yapmaya basladim senin sarkini tahmin etmeye calisiyorum 0 puan vermek icinBir adet 12 puan bekliyorum senden bu sefer. Lütfen kayıtsız kalmayalım.![]()
Suan strateji yapmaya basladim senin sarkini tahmin etmeye calisiyorum 0 puan vermek icin![]()
Aynen kardeşimNe oldu gözün mü kaldı :asd22:
Suanda tahmin yapmiyoruz. Herkes puanini gonderdikten sonra.Benim bir tahminim var
Suanda tahmin yapmiyoruz. Herkes puanini gonderdikten sonra.
Kim kıyabilir kiGüney afrikanin gururudur. kiyamam ben buna![]()
Ben tahminlerimi kimseye soylemiyorum , sadece sampiyon olmak icin strateji dedim yoksa tahminlerimi kimseye soyluyemem."Suan strateji yapmaya basladim senin sarkini tahmin etmeye calisiyorum 0 puan vermek icin"
Aynen başarılı bir arkadaşımızdır Theron kardeş.Güney afrikanin gururudur. kiyamam ben buna![]()
Ben kiyarim agabeyKim kıyabilir ki![]()
Hayırlı geceler 74. yarışmanın katılımcılarıı... Çok heyecanlıyım yarınki yarışma için...DiCaprio'nun oskarı aldığı varsayımıyla yapacağı konuşma gibi pır pır yürek![]()
Ben tahminlerimi kimseye soylemiyorum , sadece sampiyon olmak icin strateji dedim yoksa tahminlerimi kimseye soyluyemem.
Puanları toplamaya başlıyorum, bu arada olmaz ama olurda yine eşit puan çıkarsa en yüksek puanı alan iki yarışmacıdan en çok 12 puan alan yarışmacı şampiyon olacak. Büyük admin Emrah Yıldırım öyle buyurdu.