- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Niye ayni mesaji iki defa yaziyorsun birader."Suan strateji yapmaya basladim senin sarkini tahmin etmeye calisiyorum 0 puan vermek icin"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye ayni mesaji iki defa yaziyorsun birader."Suan strateji yapmaya basladim senin sarkini tahmin etmeye calisiyorum 0 puan vermek icin"
Niye ayni mesaji iki defa yaziyorsun birader.
Büyük ihtimal sabaha karşı yatarım şimdi,17:30'a kadar kalkarım herhalde.Relax sorun yok. Yapacaksın bu yarışmayı düzgünce. Biz varız kapı gibi arkandaPuanlamanı erken yollarsan sevinirim, çapraz sorgulama tekniği uygulayacağım eğer şüphe duyarsam sıfır tolerans ilkesi gereği; sen,Erman, Ozan ve Alpay diskalifiye edileceksiniz, saygılar.
Aynen başarılı bir arkadaşımızdır Theron kardeş.
Senin için yengeden tirsiyor zor geliyor diye dedikodular var forumda agabey.
Sen nasıl bir yaratıksın lanBen kiyarim agabey![]()
Zero TolerancePuanlamanı erken yollarsan sevinirim, çapraz sorgulama tekniği uygulayacağım eğer şüphe duyarsam sıfır tolerans ilkesi gereği; sen,Erman, Ozan ve Alpay diskalifiye edileceksiniz, saygılar.
Ben kiyarim agabey![]()
Senin için yengeden tirsiyor zor geliyor diye dedikodular var forumda agabey.
Matematiğin zayıfsa yardımcı olabilirim. Zihinden Problemler kitabını su gibi ezberlemiştim ilkokulda benYav arkadaş düzgün atsanıza şu puanları, karışık atmak neyin nesidir yahu.
Bana demediğini ümit ediyorum kardeşimYav arkadaş düzgün atsanıza şu puanları, karışık atmak neyin nesidir yahu.
Bana demediğini ümit ediyorum kardeşim![]()
Matematiğin zayıfsa yardımcı olabilirim. Zihinden Problemler kitabını su gibi ezberlemiştim ilkokulda ben![]()
AhahahhahahSenin puanları açamadım daha, AV virüs var diye engelledi.![]()
Ahahahhahah
Yok yanlış listeyi göndermişim sanırımNasıl bir puan girdin la. Algoritmaları falan mı attın adama ?
Doğrudur yasaklı var lakin derece yapabileceğine ihtimal vermiyorum o yüzden bir şey demedimhep bunu demek istemiştim
yasaklı şarkı var
sonunda kimse demeden önce bana nasip oldu :asd22:
Yok yanlış listeyi göndermişim sanırımÇok yanlış kişiye gitti
![]()