- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
@Ozan Tokgöz Yolladığın puanlar manidar, hoşlanmadım.
İspiyonladım seni. Birazdan gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O şarkının dereceye giremeyeceğini biliyorum kardeşim merak etmeDaha 3. puanlardayım, sonuç monuç belli değil yani. @Erman Türker İddiaya girelim mi ? İlk 3'e girersen 2 hafta süreyle avatarıma istediğini koyacaksın, yok giremezsen ben istediğim şeyi senin avatarın yapacağım var mısın ?
İspiyonladım seni. Birazdan gelir.
O şarkının dereceye giremeyeceğini biliyorum kardeşim merak etmeAdam mı kekliyorsun burada
![]()
Alpay' ın yine çeşitli bahanelerin arkasına saklanarak güzide eserime puan vermediğini düşünüyorum![]()
Alpay' ın yine çeşitli bahanelerin arkasına saklanarak güzide eserime puan vermediğini düşünüyorum![]()
Puanlamanı ne zaman yollamayı düşünüyorsun ? Ona göre hazırlık yapacağım.![]()
Nesi varmış puanların ? Neyini beğenmediniz Mehmet Bey ?
Beğenemedin mi?![]()
Puanları işlerken ben utandım, siz utanmadıysanız ne desem fayda etmez.
Senin kalitene hiç yakışmayan bir eser olduğunu düşünüyorum abi, eskiden senin şarkılarına puan vermesem bile saygı duyardım; bu hakikaten olmamış.![]()
Ametal lobisi kökenli adam ne bekliyorsun ki kardeşimUtancınız sebebi büyük ihtimal oy verdiğim türü bir türlü algılayamamış olmanızla ilintilidir. Bence de utanmalısınız. Sizin gibi değerli bir şahsın bu müzik türüne karşı olan tutumu faal nedamet getiren elektrik sandalyesine bağlanmış idam mahkumunun hal ve ahvalinden daha üzücü.
Ametal lobisi kökenli adam ne bekliyorsun ki kardeşim![]()
Kardeşim avatarım nasıl olmuş? @Ayberk Çetin :asd22: