74. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Tanju Karayel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha 3. puanlardayım, sonuç monuç belli değil yani. @Erman Türker İddiaya girelim mi ? İlk 3'e girersen 2 hafta süreyle avatarıma istediğini koyacaksın, yok giremezsen ben istediğim şeyi senin avatarın yapacağım var mısın ?
O şarkının dereceye giremeyeceğini biliyorum kardeşim merak etme :D Adam mı kekliyorsun burada :D

Puanlamanı ne zaman yollamayı düşünüyorsun ? Ona göre hazırlık yapacağım. :D

Yarın yollarım. Bak şike yapmıyoruz işte buradan pay biç :D Dinleyerek,özümseyerek, tutkuyla vereceğim puanlarımı.Playlistten 1,5 şarkı dinledim şu ana kadar.

Erman'ın avatarına bakın beyler :D Kalkışa hazırlık aşaması ahahahahahah

Puanları işlerken ben utandım, siz utanmadıysanız ne desem fayda etmez.

Utancınızın sebebi büyük ihtimal oy verdiğim türü bir türlü algılayamamış olmanızla ilintilidir. Bence de utanmalısınız. Sizin gibi değerli bir şahsın bu müzik türüne karşı olan tutumu faal nedamet getiren elektrik sandalyesine bağlanmış idam mahkumunun hal ve ahvalinden daha üzücü.

Son düzenleme:
Utancınız sebebi büyük ihtimal oy verdiğim türü bir türlü algılayamamış olmanızla ilintilidir. Bence de utanmalısınız. Sizin gibi değerli bir şahsın bu müzik türüne karşı olan tutumu faal nedamet getiren elektrik sandalyesine bağlanmış idam mahkumunun hal ve ahvalinden daha üzücü.
Ametal lobisi kökenli adam ne bekliyorsun ki kardeşim :D

Tamam Erman kendine geldi. Yoksa maazallah Mehmet Bey aç aç aç diye bağırmaya başlayacaktı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt