74. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Tanju Karayel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende Negatif dergisi vardı, taşınınca hepsi gitti tabii. Bilimkurgu dosyası bölümünden bayağı film izlemiştim. Gönder zamanın olduğunda,vardır elbet izlemediklerim. Biliyorsun ki ben anlaşılamıyan Fransız ve bir odada başlayıp biten İtalyan filmleri kuşağında takılıyorum :D Yalnız Sleeper konusunda hemfikirim deli absürddür o ya :D

Sleeper'a bayılıyorum ben :D Çok da gülerim :D

Kendinizi Aziz ile bir tutmanızı çok manidar buldum ve aynı zamanda yadırgadım hatta üzüldüm Mehmet Bey kardeşim. Bunu yaparken bari o mübarek avatarı bir süreliğine off yapaydınız.

Erman bey, boş lafa karnımız tok Azizgillerle takılıp bu lafları etmeniz hoş değil. Gerçek Aziz kim tıkla öğren BANA TIKLA

Son düzenleme:
Puan yollayın yav hazır hızımı almışken toplayayım. :D

Mehmet Bey üzerimize oynadığına göre bu sefer ciddi ciddi sansasyonel bir başarı kapıda :D

Bugün kaç duble patlattın acaba ? Ayıptır söylemesi 1.5 şişe şarap içtim, birazdan biter yarım şişe... Ağır ağır içmeyi başarabildim bu sefer, gururluyum.

Erman bey, boş lafa karnımız yok Azizgillerle takılıp bu lafları etmeniz hoş değil. Gerçek Aziz kim tıkla öğren BANA TIKLA
Halinizi hiç iyi görmüyorum Mehmet Bey kardeşim. Yarışma düzenlemek size yaramadı gibi sanki. Bir numaralı şikeci aziz & şikebahçe düşmanı olduğum herkesin malumudur. GSC'yi manipüle edip beni aslanların önüne atamazsınız. Bu hakaretamiz cümlelerinizi şiddetle kınadığımı bildirmekten hicap duyarım efenim.

Halinizi hiç iyi görmüyorum Mehmet Bey kardeşim. Yarışma düzenlemek size yaramadı gibi sanki. Bir numaralı şikeci aziz & şikebahçe düşmanı olduğum herkesin malumudur. GSC'yi manipüle edip beni aslanların önüne atamazsınız. Bu hakaretamiz cümlelerinizi şiddetle kınadığımı bildirmekten hicap duyarım efenim.

Bana halin iyi değil diyen adama bak :D bildiğin tekila kafasu bu :D

Bugün kaç duble patlattın acaba ? Ayıptır söylemesi 1.5 şişe şarap içtim, birazdan biter yarım şişe... Ağır ağır içmeyi başarabildim bu sefer, gururluyum.

Yarasın Mehmet'cim. Hafta içi hafta sonu gibi içmiyorum. 70'lik bitti biter.

Şu an sevinç gözyaşları döküyorum, galiba badem'in kızgınlığı geçti.

Teşekkür ederim, yalnız sesli güldüm şu kısmı okuyunca; öyel bir yazmışsın ki sanki çok normal bir şey :D

Alkoliğiz dedik ya. En azından kendimizi biliyoruz :D Yalnız bana 2 şişe şarap iç desen içemem. Tadımlık içebiliyorum mesela şarabı. Çok sevmem. Rakı ve türevlerine karşı zaafım var :D

İbretlik yemin ediyorum, kıssadan hisse; Ozan'ın film önerilerini ciddiye alma.

Benim bildiğim cuma ile robinson ıssız adada olur, mars ne alaka :D

Sana önermem o filmi. Ayberk'in şahsına münhasır bir öneridir.

Haydi gözün aydın :D Gelirsin artık kendine :D Badem için bu kısım :D

Tam 10 gündür çile çekiyorum, bir yandan alt komşunun bitmeyen enerjisi, bir yanda badem hanımın bana koca getir diye yeri göğü inletmesi... Allahım sana şükürler olsun.

Sana önermem o filmi. Ayberk'in şahsına münhasır bir öneridir.

Haydi gözün aydın :D Gelirsin artık kendine :D Badem için bu kısım :D

Sağolasın, sessizliğin kıymetini bilmek lazım. :D

Köpekler senede 2 kere girermiş ha kızgınlığa, iyi o valla. Bunlar bir girdimi bir daha çıkmıyor 10 gün kızgınlık, 7 gün ara...

Tam 10 gündür çile çekiyorum, bir yandan alt komşunun bitmeyen enerjisi, bir yanda badem hanımın bana koca getir diye yeri göğü inletmesi... Allahım sana şükürler olsun.
O nasıl bir hayattır arkadaş :D Nasıl yaşanır ki böyle? Üzülüyorum sana kardeşim :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt