- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
Ayberk agabey bunu herkesten bekler ama senden beklemezdim![]()
Erman ağabeyin dedi Tuncay bana öyle yaz diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayberk agabey bunu herkesten bekler ama senden beklemezdim![]()
Erman Türker abi dogru mu bu?Erman ağabeyin dedi Tuncay bana öyle yaz diye
@Erman Türker abi dogru mu bu?gece gece bir suru mesaj editlettiniz helal olsun vallah.
Yok kardeşim ne alakası var@Erman Türker abi dogru mu bu?gece gece bir suru mesaj editlettiniz helal olsun vallah.
Evet avatara da Angel Dark'ın resmini koyup seviyeyi düşürelim dedi,oyuna geldim. Ben filmini izleyen mazbut bir adamdım.Virüslü videolar da yolladı. @Mehmet Arslaner puanları virüsten açamamış
Sevmemek değil de bu aralar gözüme çok batıyor doğrudurDoğru söylüyor @Tuncay Tum . Erman bir şeyler karıştırmıştır kesin, nedense seni sevmiyor.![]()
Bunun intikami cok kotu olcak ne yaptim sana agabey bu kadar gozune batacakSevmemek değil de bu aralar gözüme çok batıyor doğrudur![]()
La olm o mevzu ile benim bir alakam yokBunun intikami cok kotu olcak ne yaptim sana agabey bu kadar gozune batacak![]()
Ozan 70'likten devrilmiştir kesin ahahahaha
Münasip bir saatte yollayacağım puanları. Kafaya taktım uyuyamam şimdiHerkese iyi geceler beyler, sessizliğin tadını çıkaracağım biraz film falan seyredeyim.
Sonuçları 21:00 gibi açıklarım yarın.
Kabaca bir hesap yaptım; adam haftada 550'lik içiyor ey maşşşallah.
Münasip bir saatte yollayacağım puanları. Kafaya taktım uyuyamam şimdi![]()
Seyrettiğin filmleri de yaz biliyorsun ki çok değer veriyorum izlediklerine![]()
İyi geceler millet. Seviyorum sizi (sarhoş değilim)
Ozan 70'likten devrilmiştir kesin ahahahaha
Yarasın kardeşimeKabaca bir hesap yaptım; adam haftada 550'lik içiyor ey maşşşallah.
Tabi tabi... Benim festival filmi tadında önerimi izleme, git Ozan'ın marsta robinson-cuma filmini izle (yazarken bile bir tuhaf oldum, tüylerim ürperdi o ne saçma bir filmdir öyle)
Agabey sende 7/24 film mi izliyon ne yapiyonHerkese iyi geceler beyler, sessizliğin tadını çıkaracağım biraz film falan seyredeyim.
Sonuçları 21:00 gibi açıklarım yarın.

Rahat 2 seneye yakındır onun önerisiNe izleyeceksin var mı kafanda birşey ? Söyle hadi bak yufka yürekliyimdir ben
![]()