- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Squat mı bu diye mesaj attı Mehmet bana demin ?
Yoga deseydin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Squat mı bu diye mesaj attı Mehmet bana demin ?
Beyler kusura bakmayın tam duyuru yaparken pat diye internet gitti. Ara ara telefondan girmeye çalisiyorum lakin pek saglikli olamiyor. 15-20 dakika daha bekleyip olmadi link olarak degilde isim olarak sarkimi pm atacagim.
Çok güzel bayanlar var açık konuşmam gerekirse.Squat mı bu diye mesaj attı Mehmet bana demin ?
Beyler kusura bakmayın tam duyuru yaparken pat diye internet gitti. Ara ara telefondan girmeye çalisiyorum lakin pek saglikli olamiyor. 15-20 dakika daha bekleyip olmadi link olarak degilde isim olarak sarkimi pm atacagim.
Bayan ne birader![]()
Bağyan mı demeliydim ?
Tarzimin disinda bir sarki ile yarisacagim bu yarisma'da. Gecenlerde televizyon da kanallari degistirirken denkk geldim ve hosuma gitmisti.
Kadın de geçSana yakışmıyor bayan demek
![]()
Yav bırak bu elit izmirli ayaklarını, sen boyoz yerken biz smokinimizle vienna devlet operasında cirit atıyorduk.![]()
Puanları tarzına ver kafi![]()

Benim sarkiya senden puan cikmaz herhalde abi ama Alpay dan yüksek puan bekliyorum mesela
Son günlerde o kadar sIk yarisma yapiliyor ki sarki bulmakta zorlaniyorum bu aralar![]()
Doğruyu söyle tekme tokat dışarı attılar seni değil miNe güzel bayanlar varmış burada deyince
Seni Beyaz Türk seni
![]()
İçine girmedim yalan olmasın, insan gerçekten hayret ediyor dedim uzaktan
O değil'de bayan kelimesini kullanmayı kibarlık sanan zırtolar ile uğraş, benle değil.![]()