74. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Tanju Karayel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler kusura bakmayın tam duyuru yaparken pat diye internet gitti. Ara ara telefondan girmeye çalisiyorum lakin pek saglikli olamiyor. 15-20 dakika daha bekleyip olmadi link olarak degilde isim olarak sarkimi pm atacagim.

Beyler kusura bakmayın tam duyuru yaparken pat diye internet gitti. Ara ara telefondan girmeye çalisiyorum lakin pek saglikli olamiyor. 15-20 dakika daha bekleyip olmadi link olarak degilde isim olarak sarkimi pm atacagim.

Demek son yarışmadan sonra Mehmet Bey sizden intikamı bu şekilde alma yoluna gittiler Erman Bey.

Yarışmalarımda askeri nizam işler, bu sebeple 21:30'u 1 saniye bile geçse kabul etmem dikkat ediniz.

Tarzimin disinda bir sarki ile yarisacagim bu yarisma'da. Gecenlerde televizyon da kanallari degistirirken denkk geldim ve hosuma gitmisti.

ieaoungzubillahiminesseydaanirracim

hadi bakalim

Yav bırak bu elit izmirli ayaklarını, sen boyoz yerken biz smokinimizle vienna devlet operasında cirit atıyorduk. :D

Doğruyu söyle tekme tokat dışarı attılar seni değil mi :D Ne güzel bayanlar varmış burada deyince :D Seni Beyaz Türk seni :D

69. yarişmadan sonra bunlarin olacagi belliydi.

Benim sarkiya senden puan cikmaz herhalde abi ama Alpay dan yüksek puan bekliyorum mesela :asd:

Son günlerde o kadar sIk yarisma yapiliyor ki sarki bulmakta zorlaniyorum bu aralar :)

Bir ara kıtlık oluyor hiç yapılmıyor sonra da öyle bir sağanak başlıyor ki, yetişebilene aşk olsun :D Ortası yok bu vizyon işinin. Dur bakalım belki bizim de hoşumuza gider şarkı belli mi olur :D

Doğruyu söyle tekme tokat dışarı attılar seni değil mi :D Ne güzel bayanlar varmış burada deyince :D Seni Beyaz Türk seni :D

İçine girmedim yalan olmasın, insan gerçekten hayret ediyor dedim uzaktan :D

O değil'de bayan kelimesini kullanmayı kibarlık sanan zırtolar ile uğraş, benle değil. :D

İçine girmedim yalan olmasın, insan gerçekten hayret ediyor dedim uzaktan :D

O değil'de bayan kelimesini kullanmayı kibarlık sanan zırtolar ile uğraş, benle değil. :D

Onlarla her daim uğraşırız Mehmet Bey. Sizinle uğraşmak ayrı bir keyif :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt