74. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Tanju Karayel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eger bugün de kendimi alt siralarda görürsem var ya.. yuh derim

Çözüm basit. :D Tuna 12 puanı veya yükseklerden birini bana verdiyse oyları işliyoruz. Değilse iptal. :oley:

Aksilikler bir bitmedi arkadaş, ne cenabet bir yarışma oluyor.

Hem Erman, hem de Ayberk katılınca böyle oldu.

Az puan verdiğini çıkar, diğerlerini kaydır diyorsun abi silsile halinde bütün puanları değişiyor. :D

Evet aynen, örneğin 12 puanı ve 10 puanı aynı şarkıya verdiyse, hoş o kadar kafayı yememiştir de neyse :D

Böyle bir durumda 10 puanını çıkar, 8 i 10, 7 yi 8 işte hangi sıradaysa ona göre sırala.

1 puan açıkta kalır, onu da sonuncuya ver diyorum.

Evet aynen, örneğin 12 puanı ve 10 puanı aynı şarkıya verdiyse, hoş o kadar kafayı yememiştir de neyse :D

Böyle bir durumda 10 puanını çıkar, 8 i 10, 7 yi 8 işte hangi sıradaysa ona göre sırala.

1 puan açıkta kalır, onu da sonuncuya ver diyorum.

Puanları ekleyip sonuçlara bakayım, ona göre son kararımı açıklayacağım, saygılar.

Puanları ekleyip sonuçlara bakayım, ona göre son kararımı açıklayacağım, saygılar.

Eğer Tuna' nın puanlarının işlenmemesi yüzünden herhangi bir Kedi Lobisi üyesinin sıralamasında düşme olursa burası yangın yerine döner, belirteyim, saygı bizden :D

Eğer Tuna' nın puanlarının işlenmemesi yüzünden herhangi bir Kedi Lobisi üyesinin sıralamasında düşme olursa burası yangın yerine döner, belirteyim, saygı bizden :D

2. ve 3. yer değiştiriyor abi, bu vebalin altına giremem. İşlemiyorum puanları :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt