Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.202
- 10.434
- 2.413
Tuna'yı mecbur çıkarıyorum, 23 puan üzerinden değerlendirecez.
kusurua bakmayin ozaman aksiklik bügün sorun cikti internet de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer tahmin ettiğim seninse evet ben de sana 0 verdim![]()
https://www.youtube.com/watch?v=PsU9y2N2k3I
Dün bunun ile girdim. Mehmet Bey. Başka şarkici bu şarki katilmiş dedi bana. Yasakli varmiş playistte.![]()
Olur mu öyle yav, adam puanlarını göndermiş, çıkarma. Aynı şarkıya 2 defa puan verdiyse, az olanı çıkar, diğer puanları kaydır, 1 puanı da sonuncuya ver![]()
12 puan verdiği de kayar o zaman, o ne olacak ?![]()
Mehmet Bey, yasaklı konusunda çok hassas davranmış ancak listede başka bir yasaklı var, zırnık koklatmadım![]()
Benim şarkiyi yayinlatmadi. Tuna'yi diskalifiye etmeye çalişiyor. kedi lobisine taciz ateşleri yapiyor. kedi lobisini yildiramaz.![]()
12 puan verdiği nasıl kayacak, bir şarkıya 2 defa puan vermemiş mi? Sorun bu değil mi?
Az puan verdiğini çıkar, diğerlerini kaydır diyorsun abi silsile halinde bütün puanları değişiyor.![]()
Evet aynen, örneğin 12 puanı ve 10 puanı aynı şarkıya verdiyse, hoş o kadar kafayı yememiştir de neyse
Böyle bir durumda 10 puanını çıkar, 8 i 10, 7 yi 8 işte hangi sıradaysa ona göre sırala.
1 puan açıkta kalır, onu da sonuncuya ver diyorum.
Puanları ekleyip sonuçlara bakayım, ona göre son kararımı açıklayacağım, saygılar.
tahmin yapabilir miyim
Eğer Tuna' nın puanlarının işlenmemesi yüzünden herhangi bir Kedi Lobisi üyesinin sıralamasında düşme olursa burası yangın yerine döner, belirteyim, saygı bizden![]()
Eğer Tuna' nın puanlarının işlenmemesi yüzünden herhangi bir Kedi Lobisi üyesinin sıralamasında düşme olursa burası yangın yerine döner, belirteyim, saygı bizden![]()