74. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Tanju Karayel]

Porsuk olmayan kalmadı ki, kürsü işgali yapmayanı döverler :D
Bir gün herkes porsuk olacak! :asd22: O da BPL'nin başarısı kardeşim nazar etme ne olur çalış senin de olur :D

Teşekkür ederim abi. Bu şarkı benim içinde çok özeldir. Çok eskilere götürdü beni:)
Aynen beni de alır farklı yerlere zamanlara götürür o şarkı :) Rahmetli Barış abimiz nur içinde yatsın.

Bu arada benim de Barış Manço - Nick The Chopper ile 40. yarışmada şampiyonluğum var :) Barış Manço ile 2 kez şampiyonluk aldı demesinler diye katılmayı düşünmedim hiç lakin bizden birinin bu şarkı ile şampiyon olması göğsümü kabarttı :D Tekrardan tebrikler kardeşim :D

Son düzenleme:
Puan hatası sebebiyle yarışmadan diskalife olan @Tuna Köse 'nin puanları ise şu şekildeydi;

12-Bruce Springsteen - Backstreets*
10-Barış Manço - Unutamadım*
8-Status Quo ~ In The Army Now
7-*Anastacia - Sick and Tired
6-Connie Francis - I Will Wait For You
5-Faudel - Je Me Souviens*
4-Nilüfer - Yolcu Yolunda Gerek*
3-Barış Manço - Unutamadım*
2-Seksendört - Ölürüm Hasretinle
1-Marilyn Manson - Tainted Love

Bu puanlar Ozan Tokgöz 'ü 2. Alpay Asma'yı 3. yapacaktı.
B. Arda Aycan Abi istemiştin buyur, gözden kaçmasın.

Bu arada Guano Apes - Dödel Up 15. olur 16. olur anlarım lakin 23. olmak nedir arkadaş :D Klibi ile soundu ile bana hep sempatik gelmiştir. Derece yapamayacağını biliyordum lakin bu kadar da kötü bir sonuç beklemiyordum :D Bu derece nesini beğenmediniz arkadaş :D

Bu arada Guano Apes - Dödel Up 15. olur 16. olur anlarım lakin 23. olmak nedir arkadaş :D Klibi ile soundu ile bana hep sempatik gelmiştir. Derece yapamayacağını biliyordum lakin bu kadar da kötü bir sonuç beklemiyordum :D Bu derece nesini beğenmediniz arkadaş :D

Açık konuşmak gerekirse bayagi kötüydü be abim.:D

Ievan polka deneyim dedin herhalde ama sempati de kurtarmadı :D

Hakkı 24 idi.

Açık konuşmak gerekirse bayagi kötüydü be abim.:D

Ievan polka deneyim dedin herhalde ama sempati de kurtarmadı :D
Vallahi bu kadar kötü bir sonuç alması için neden göremiyorum kardeşim :D Ama GSC ahalisi böyle takdir etti yapacak bir şey yok :D

Ene puan hatasi mi yapmisim :D gun boyu disaridaydimda hic giremedim :D

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış Manço hala iş yapıyor mu bu yarışmada

Ya lanet olasi tapatalk yuzunden copy-paste olmamis.
Lanet gelsin senin gibi programa bildirimde dusmuyor zaten

Bende problem yok, bir anda mitoz gibi çoğaldınız :D

Tamam Mehmet anlıyorum seni. Düzenlediğin yarışmalarda porsuk şovu oluyor diye kederlisin ama dert etme biz seni çok seviyoruz. Hatta bundan sonra tüm yarışmaları sen düzenlesen keşke.

Geri
Üst Alt