74. Geleneksel Gscimbom Eurovision Şarkı Yarışması [Şampiyon Tanju Karayel]

Oraya bir kürsü işgali daha yazmanızı rica edeceğim.

322bG2.gif

Bu kürsü işgali muhabbeti de yeni mi çıktı ağabey? Eskiden yarışmacılar şampiyonluklarıyla övünürdü. Kürsü işgal etmek ne zamandan beri başarı olmuş? Tarih şampiyonları yazar. :D O yüzden geçin bunlar.

3 Yarışmadada sol tablodaydım,Eğer yer bulursam artık sol tablonun 10-14 kısmından 6-10 kısmına terfi edeceğim,iddialı şarkılarım mevcut gerçi 84'ede güveniyordum baya ilk 10 gelir diye düşündüm ama 14. olabildim anca.

Alpay Asma bu organizasyonun en başarılı temsilcisi galiba,gördüğüm her yarışmada ilk 5 te oluyordu en az.

Bu kürsü işgali muhabbeti de yeni mi çıktı ağabey? Eskiden yarışmacılar şampiyonluklarıyla övünürdü. Kürsü işgal etmek ne zamandan beri başarı olmuş? Tarih şampiyonları yazar. :D O yüzden geçin bunlar.
Tarih şampiyonları veya şampiyonlukları yazıyorsa onda da biz öndeyiz kardeşim ne fark etti anlamadım :D :D Biz hem bireysel şampiyonluklarımızla hem de lobidaşlarımızın şampiyonlukları ve hatta lobinin kürsü işgali ile övünebiliriz çünkü biz halk lobiyiz hak lobiyiz.... Biz Bal Porsukları Lobisiyiz...

Herkesten 4 puan alan şarkı birinci olur düz mantıkla.

Şu an dinlediğim şarkıya 4 puanını çok görecekleri esefle kınıyorum.

Şarkı hazırlamaya gerek yok ağabey. Ceketimizi atsak kürsü işgal ediyoruz. Ama sizin sıkı çalışmanız lazım. Kampa al senin mırmırları iyice sürklase oldular.

Cuma günü şampiyonluk şerbetini Ozan Bey' in kellesinden içeceğiz :D

Rahat ol Alpay. Rahatça kırarsın rekorunu. Porsukların asrı saadet dönemindeyiz :D

https://www.youtube.com/watch?v=WTi11fpTka4

Genelkurmay başkanı olma şansı %0.1 olan kenan evren misali beklemedeyiz, bizim 6 mart 1978'imiz; 14 ocak 2016 olacak Allahın izniyle.

Son düzenleme:
Tarih şampiyonları veya şampiyonlukları yazıyorsa onda da biz öndeyiz kardeşim ne fark etti anlamadım :D :D Biz hem bireysel şampiyonluklarımızla hem de lobidaşlarımızın şampiyonlukları ve hatta lobinin kürsü işgali ile övünebiliriz çünkü biz halk lobiyiz hak lobiyiz.... Biz Bal Porsukları Lobisiyiz...
74'te yaptığım kıyağın farkındasındır umarım, eğer Tuna'nın puanları işleseydim sen sonuncu olacaktın, Ozan ikinci...

Yarın komodo ejderler olarak ciddi bir savaşın içerisine gireceğiz. Eski Aslan olarak sahalara dönüyorum. Allah'ın izniyle yarın kelle şov yapacağım. Özellikle Alpay kardeşimin kellesini en iyi şekilde indireceğim.

Biz komodolar olarak kaç kişiyiz sayın Aslan ?

Şampiyonluğa adayız, 75 bize yakışır.

Aktiv 4-5 kişi kaldık son dönemlerde ama tam kadro en az 10 kişiden oluşuyor.
Teoman Eraslan Yarın yarışma var doktor, tam kadro katılmamız icap ediyor, o saatlerde ameliyatın falan varsa ertele şimdiden :D

Valla ben tek seni biliyorum başka da kimseyi bilmiyorum, ha Güray'ı biliyorum bir de ama katılmıyor. Dolarla kafayı bozmuş durumda.

@Teoman Eraslan Yarın yarışma var doktor, tam kadro katılmamız icap ediyor, o saatlerde ameliyatın falan varsa ertele şimdiden :D

Valla ben tek seni biliyorum başka da kimseyi bilmiyorum, ha Güray'ı biliyorum bir de ama katılmıyor. Dolarla kafayı bozmuş durumda.

Aşk olsun abi. Bi de ekibin vurucu timisin. :D

Tuncay Van, Ömer Tuğrul Yılmazer, Tevfik Aksoy, Cuma Yanutla, Erdi Güneş, Musap Aydınlı, Atakan Arda her ne kadar artık forumda olmasa da Eray ÖZTÜRK vs...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Komodolar mi ne haltsa iste o grubun baskani senin gibi biri oldugu surece o sayi ileriki zamanda daha da dusecek emin ol Aslan bey kardesim :D

Artık bu tür laflara hoşgörülü yaklaşmayacağım Tuncaycım. Kelleni paket halinde odamda görmek istiyorum.

Aşk olsun abi. Bi de ekibin vurucu timisin. :D

Tuncay Van, Ömer Tuğrul Yılmazer, Tevfik Aksoy, Cuma Yanutla, Erdi Güneş, Musap Aydınlı, Atakan Arda her ne kadar artık forumda olmasa da Eray ÖZTÜRK vs...

Alıntı yapayım derken mesajını editledim kazara :D
-------------------------------------------------------------------------
Haydaaa epey varmışız, ee Tuncay Van geçenlerde şampiyon oldu neden sevinmedik, neden geyiğini yapmadık ? :D

Neyse hafızaya attım, artık her şey farklı olacak.

Yarınki kürsü işgali sonrası Porsuklar;

honey-badger-dance-o.gif

Alıntı yapayım derken mesajını editledim kazara :D
-------------------------------------------------------------------------
Haydaaa epey varmışız, ee Tuncay Van geçenlerde şampiyon oldu neden sevinmedik, neden geyiğini yapmadık ? :D

Neyse hafızaya attım, artık her şey farklı olacak.

Tuncay Van ondan önce de Erdi Güneş şampiyon olmuştu. Ama tabi biz bazıları gibi görgüsüzlük yapmıyoruz. :D Komodo ejderleri elit insanlardan oluştuğu için şampiyonluk falan sembolik anlam taşıyor sadece.

Geri
Üst Alt