#74 Renato Nhaga

Trabzon çok kaşındı bu saatten sonra istedikleri gençleri toplamak lazım

Renato biladerim bunun ilk örneği devamı gelmeli

Aral Şimşir'i de çok istediler alamadılar sezon sonu barış'ı satıp aral'ı dahil etmek lazım rotasyona

Sırf transfer yapmak için almışlar. Ne kadro derinliği, ne kadro kalitesi. Hakemlerle ittirilen rakibinin yaptığı transferlere bak, bir de bizim. Lang dışında hepsi fiyasko.

Kadroya bile eklememiş allahım sen sabır ver

Valla ben yıldım artık bu okan buruktan kurtulalım yeter ki ne olacaksa olsun

Genç ve orta saha düşmanı bu aslada akıllanmaz

Juventus maçında bunun singo yada sallai fantezisini görmek istemiyorum harbi çıldırıcam artık

Okan Buruk'un gittiği her senaryoya varım artık yıldım bıktım ya hala akıllanmıyor adam

Lemina yerine cuesta yazan adamdan ne bekliyorsak zaten

Demedimmi lan bunu CLye yazmaz diye, yaşı genç sesi çıkmaz dedi postaladı. Ligde forma giyer diye bekleyenlere de süprizim var, ligde kalan maçlarda 5 dakika bile süre alırsa şaşırıırm bunun önünde Kaan var siz Kaanı kesip önce bunumu oyuna alır sanıyorsunuz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene Lemina taraftar tepkisinden alındığında da ilk iki maçta çok iyi oynamış sonra biraz sallanınca hemen kesmişti, nisan sonrası ise Lemina başrol oldu, Okan'a kalsa sezon sonu göndeririz kafasındaydı muhtemelen.

Bu çocuk da bir gün formayı alırsa ancak öyle alır.

Keşke boşuna bonservis falan da vermeseydik.

Lang ve Aspirilla için de o kadar sövüldü, ikisi de 11 oynadı. Aynı kişiler yine sövüyor. Nhaga ilk 11 başlasa gene sövülecek.

Lemina şu çocuğa bir kol kanat gerse güzel olur.

Çocuğunda biraz aklı varsa Lemina'nın dibinden ayrılmasın.

Sahada örnek alabileceği nadir oyuncularımızdan Lemina.

Hocanın bu çocuğa hak etse bile dakika vereceğini çok sanmıyorum.

Listeye de yazmadık ulan o zaman alıp takımında kiraya bıraksaydınız.

En azından gelişimi durmazdı. Bu çocuk gelişecekse sahada oynayarak gelişecek.

Okan'ın antrenmanlarıyla bir potansiyeli varsa bile artık çok çok altında kalacak.

Tek kelimeyle rezalet adam acik acik diyor ki bu cocuk 20 yasina gelmeden bok oynatirim

maç 5'te ama. ne yapacak çocuk o saatte tek başına başlayıp?
8824.webp

Orta Saha nicelik olarak eksikken listeye eklenmemesi fahiş hata. Bir de bonservis ile aldığın oyuncu. Okan Buruk un gençlere zerre güven duymaması artık bıktırdı yani
Gel gelelim taraftara. Taraftarda çok sahip çıkıyor gençlere. Daha iki gün önce aspirilla için denilenler ortada.Hemen çöp çekilmeler falan. Ya da Arda Ünya ya edilen ıslıklar. Çok örnek var. Gençler için gelişiminde en önemli nokta özgüven.

Geri
Üst Alt