Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Çok umutluyuz senden. Yüzümüzü kara çıkarma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç 5'te ama. ne yapacak çocuk o saatte tek başına başlayıp?Rize macina 11 de baslamali
maç 5'te ama. ne yapacak çocuk o saatte tek başına başlayıp?
@Keramettin TANRIVERDİ 48 saat oksijen izni verilmelimaç 5'te ama. ne yapacak çocuk o saatte tek başına başlayıp?
Özel ödül hak eden bir mesajmaç 5'te ama. ne yapacak çocuk o saatte tek başına başlayıp?
kepazelik özel ödülüÖzel ödül hak eden bir mesaj

Oulai’yi alıp kombine etsek nasıl bir ikili olurlardı acaba? Bu arada Trabzon’un çöktüğü her genç oyuncuya sulanmalıyız.Ben Nhaga'yı ismi bizle geçmezken, TS ilgilenirken incelemeye başlamıştım. Çünkü kendisini TS scoutu Eren Mert istemekteydi.
TS Oluai'yi bize 40'a çakıp yerine de Nhaga'yı alacaktı. O vakit mevcuttaki tüm videolarını izledim. Aslında Oluai'yi istiyordum ama 40 deniliyordu. Ben de onun yerine gidip bunu alalım diye ısrarla yazdım. Şimdi aldık şaşkın ve sevinçliyim.
Forumumuzdaki yorumlarda yaptığı top kayıpları ve sert fauller öne çıkıyor ve bu eleştirmek için haklı bir argüman. Ama ben herkesi yanıltıp çok başarılı olacağını düşünüyorum, nedenini de açıklayayım:
Oynadığı Casa Pia takımı sürekli kapanan, küme düşmemeye oynayan, topa sahip olamayan bir takım. Kendisi ısrarla takımının en iyi oyuncusu seçilmekteydi. Çünkü bu genco rakibe kene gibi yapışıyor, top kapıyor, rakibin hızlı çıkmasını engelliyor ve dikine driplingle çıkabiliyor.
Bu konuda Toreira'nın genci gibi düşünülebilir. Rakibine yapışıp didişiyor, topu kapıyor, bozuyor. Toreira'dan farklı olarak topla driblingle hızlı ve dikine ilerleyebiliyor. Toreira'dan eksileri ise tekniği, pas kalitesi ve tecrübesi.
Fakat Milli Takım'ındaki videolarına bakıldığında, Casa Pia'dakinin tersine çok daha etkili oynadığı görülüyor. Gine'de hücum futbolu oynamakta. Buradaki futbolu çok daha iyi ve etkili. İşte benim onun hakkındaki olumlu görüşüm de bundan kaynaklanıyor.
Bizim takımımız, Casa Pia'dan ziyade Gine Milli Takımı tarzında yani hücum yönlü oynuyoruz. Bu sebeple bizde Cas Pia değil Gine'deki performansını sergileyeceğini tahmin ediyorum. Böyle olursa çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Tek endişem ligimizdeki hakemlerin faul eşiği. Muhtemelen ilk maçlarda üst üste kartlar görecek. Buna kendini adapte etmeli. Fakat yine de fiziki temaslı bir tarzı olduğu için futboldan bi haber fener kollayıcı hakemlerimizden ötürü biraz zorlanabilir.
Okan forma verir ve oynatmakta ısrar ederse taraftarı memnun edeceğini tahmin ediyorum. Herkesi şaşırtabilir.