#74 Renato Nhaga

Galatasaray sayesinde Leao,Osimhen,Sane gibi dünyanın en iyi topçuları sosyal medya gönderilerini beğeniyor, daha ilk günden yüz binlerce takipçi kazandı. Şunun kıymetini bilip parlaması lazım kumaş var sadece futbola odaklanıp nerede olduğunun farkına varması lazım , inş olur bu çocuktan

merkezde tarla gibi boşluk olduğunda torreira/sara/ilkay/lemina topla çıkamıyordu ya

ya kanada açıp oyunu genişletiyorlar o sırada rakip yerleşiyor ya da kazulet gibi etraflarında dönüyorlar

heh işte bu çocuk alan bulduğunda topla gidiyor ve gidebilir

pres ve baskı konusunda nicelik/süreklilik olarak üst düzey ama tackle torreira kadar keskin değil, gelişebilir

en büyük zaafiyeti pas kalitesi gibi geldi bana, o konuda net olarak tüm orta sahalarımızdan geride

pas kalitesi ne kadar gelişebilir bilmiyorum ama şu haliyle kaanın berkanın vs önünde bence

doğru rol verilirse şu yaştada iyi katkı alınabilir, bizdeki taraftar profilini düşününce 2-3 pas hatasında ıskartayada çıkabilir

merkezde tarla gibi boşluk olduğunda torreira/sara/ilkay/lemina topla çıkamıyordu ya

ya kanada açıp oyunu genişletiyorlar o sırada rakip yerleşiyor ya da kazulet gibi etraflarında dönüyorlar

heh işte bu çocuk alan bulduğunda topla gidiyor ve gidebilir

pres ve baskı konusunda nicelik/süreklilik olarak üst düzey ama tackle torreira kadar keskin değil, gelişebilir

en büyük zaafiyeti pas kalitesi gibi geldi bana, o konuda net olarak tüm orta sahalarımızdan geride

pas kalitesi ne kadar gelişebilir bilmiyorum ama şu haliyle kaanın berkanın vs önünde bence

doğru rol verilirse şu yaştada iyi katkı alınabilir, bizdeki taraftar profilini düşününce 2-3 pas hatasında ıskartayada çıkabilir
Bizim taraftara özellikle stattajilere sık sık hatırlatmak lazım bu çocuk 18 yaşında diye. Zaten okan da fırsat arıyor oynatmamak için. Ha okan leminaya da aynı tuzağı kurdu lemina sayesinde şampiyon oldu. Şimdi en has evladı lemina. Biraz sabretmek lazım bu çocuğa

sadece mısır maçı videosuna ve sporting maçı videosuna bakabildim hani videodan oyuncu yorumlanmaz gerçi de oradaki kesitlerde topla dönüşlerini biraz geliştirmesi lazım iyi alıyor ama bazen geç kalıyor biraz sırtı dönük alınca , pas kalitesini biraz endişe verici buldum onu geliştirmek zorunda , bir de karar vermede sıkıntı var gibi yapılanı yapmayıp sanki topla çok oynuyor da takımının oyun yapısından da olabilir o yüzden bir şey demiyorum videoda gördüklerim sadece ama topla çıkışlarını falan beğendim fakat bunları sonuçlandırma olarak doğru kullanması lazım , bazen baya alan kat edip geriye falan pas atıyor çünkü

sadece mısır maçı videosuna ve sporting maçı videosuna bakabildim hani videodan oyuncu yorumlanmaz gerçi de oradaki kesitlerde topla dönüşlerini biraz geliştirmesi lazım iyi alıyor ama bazen geç kalıyor biraz sırtı dönük alınca , pas kalitesini biraz endişe verici buldum onu geliştirmek zorunda , bir de karar vermede sıkıntı var gibi yapılanı yapmayıp sanki topla çok oynuyor da takımının oyun yapısından da olabilir o yüzden bir şey demiyorum videoda gördüklerim sadece ama topla çıkışlarını falan beğendim fakat bunları sonuçlandırma olarak doğru kullanması lazım , bazen baya alan kat edip geriye falan pas atıyor çünkü
hocam bütün saydiklarini 18 yasinda tam yapabilse zaten iniesta olur

hocam bütün saydiklarini 18 yasinda tam yapabilse zaten iniesta olur
neden iniesta olsunki ? Bizim için önemli şeyler bunlar , düzgün bir adam almadığımız için direkt katkı vermesi gerekiyor sezonu kurtarmamız için.Bunları yapmak zorunda da demedim pas kalitesi ve karar alması haricinde bu arada , direkt dümdüz gördüğümü yazdım yav ne alaka onu çözemedim.Pas kalitesi a+ mı olsun demişim yada karar alması zidane mı olsun demişim de öyle bir şey dedin

Son düzenleme:
Hayırlı olsun

Hata yapsa da, kötü oynasa da

Artık her türlü destek zamanı

Umarım başarılı olursun genco

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden iniesta olsunki ? Bizim için önemli şeyler bunlar , düzgün bir adam almadığımız için direkt katkı vermesi gerekiyor sezonu kurtarmamız için.Bunları yapmak zorunda da demedim pas kalitesi ve karar alması haricinde bu arada , direkt dümdüz gördüğümü yazdım yav ne alaka onu çözemedim.Pas kalitesi a+ mı olsun demişim yada karar alması zidane mı olsun demişim de öyle bir şey dedin
Oyun zekası gayet yüksek, hız ve çevikliği de öne çıkan özellikleri. Geri kalanı tecrübesizlik. İnşallah beklediğimizden daha iyi çıkar.

Oyun zekası gayet yüksek, hız ve çevikliği de öne çıkan özellikleri. Geri kalanı tecrübesizlik. İnşallah beklediğimizden daha iyi çıkar.
oyun zekasını tam göremem zaten buradan sadece birkaç pozisyonda çok güzel götürüp geriye falan döndüğünü gördüm önündekilere vermek yerine bir de pasları dediğim gibi çok gelişmeli bunları orta seviyeye çekip bir de büyük takım işini becerirse iyi oyuncu olabilir ama tabii bunları yapınca iniesta oluyormuş öyle deniyor

bizim 18 yaşındaki alt yapı ürünleri yanındakine pas atamıyor video çıkaramazsın yanşi, nhaga toppçuyum diye bağırıyor.

Bizim gibi bir takımda aslında daha çok sivrilir. Sürekli rakip sahada oynadığımız için geriye koşusu görece daha az. İleride basacak, ani kaptigi topları sane, barış veya osimhene sisirecek. Kontra ataklarda ise ilk karsilayan olacak.

Iyi oyuncu iyi, tam.scout transferi, maliyet cok yüksek degil ,yas 18 yetenek de var = zarar etmemiz imkansiz

Geri
Üst Alt