Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
kupa maçında görürüz nhagayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-------------Uğurcan---------------Kupa 20 gun sonra ..Gerci belli olmaz Okana oynatmayabilir de
Hala mevzuyu anlamayan var. Adam Lemina yerine Cuesta'yı yazdı, Cuesta bizi yaktı, Lemina şampiyonluğu getirdi. Es kaza oyuna soksa ve iyi oynasa niye CL'ye yazmadın denecek. Yani önceki hatasından ders almış aslında.
18 yaşında, bizim seviyemiz vs diye boş yere bahane uydurmaya gerek yok. Arda örneği filan vermek de alakasız. Bu çocuğun oynama alışkanlığı var, hem geldiği kulüpte oynuyordu, hem de milli takımında. Yani kopmuş maçta son 10 dk bile oyuna atmıyorsun. Ne desek boş, sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkılmıştır herkes.
Sırf 30 milyona orta saha aldıramadı diye yapıyor bunu ayrıca, aksini iddia edebilecek olan var mı? Kendisi her şeyin en iyisini, en olmuşunu, en pahalısını hak ediyor çünkü.
İlk hatasında 18 yaşındaki çocuğa bu maçta süre verilir mi diyeceklerin de aynı kişiler olduğunu biliyoruzdur sanırım...Eyüp maçında alır son yarım saat amma tatava yapmışsınız yine ya.
Planlarımız arasında yok0-3 olmuş maçta denemiyorsak hangi maçta oyuna sokmayı planlıyoruz
Yani diyelim ki doğru bu söylediğin.Antrenmansız olduğunu söyledi. Bence kupada 11 oynar.
3-0 öne geçtiğimiz rize maçında oyuna girdiğinde hata yaptığında bu cümleyi kullanan Adam mal oğlu malın oğludur. Ben tahmin etmiyorum bizim forumda o şekilde konuşacak birini.İlk hatasında 18 yaşındaki çocuğa bu maçta süre verilir mi diyeceklerin de aynı kişiler olduğunu biliyoruzdur sanırım...
Bu esprilere son mu versek artık. Komik de değil, burada mantıklı bir şekilde durumu sorgulayanlar gerizekalı da bir siz mi akıllısınız?İlk hatasında 18 yaşındaki çocuğa bu maçta süre verilir mi diyeceklerin de aynı kişiler olduğunu biliyoruzdur sanırım...
Arda unyay'in yediği haltlardan dolayı insanlar haklı eleştiri yapınca hemen yine konu hoca lehine cevirilmeye başlanmış ki orada bile hoca hatalı yine , hiç oynatmayıp zorda kalınca gitti en kritik anlarda oynatıp performans bekledi ama suçlu yine taraftar olduBu esprilere son mu versek artık. Komik de değil, burada mantıklı bir şekilde durumu sorgulayanlar gerizekalı da bir siz mi akıllısınız?
Gayet sağ duyuyla adamın oynaması gerektiği, güya bütçe harcanmayan dönemde tek bonservis verilen adam olduğu için de süre alması bekleniyor.
Gayet de makul bir beklenti, hoca da bu konuda sabıkalının önde gideni.
Neyi savunuyorsunuz anlamadım.
Oynatmayacaksan almayacaksın, Jelert’te de aynı boku yedi soktu 15 m euroyu.