#74 Renato Nhaga

gene gitmişiz zencinin naifini bulmuşuz adam yiyen bir zencimiz olmadı orta sahada. hayvani bir os hasretimiz devam ediyor. ikili orta saha kesinlikle olmaz bizde anca 3lü bir orta saha düzeninde oynar. beğendim seneye 3lü os oynayan bir takıma kiralayıp değerinin 2, 2.5 katına satmak lazım.

HCarTeHa8AErn_M

Barış kazmaydı ama ikili mücadele filan kaybetmiyordu ki o zaman. Bir de barışın olayının bizlede pek alakası yok herif bireysel azmi bir yere getirdi. Tekniği yok ama fiziksel var olan özelliğini dahada geliştirdi. Ben bu oyuncuda fiziksel bir ışık göremedim. Çok durağan bana göre benim istediğim basan parçalayan bir orta saha melo tarzı. o ışık yok görüşüme göre. iyi futbolcu olabilir bunuda yazdım 3lü orta sahada gayet iyi oynar. fiziksel olarak yıkıcı bir topçu olacağını sanmıyorum.
Senin analiz ettiğin orta saha profiline uymuyor anladım o kısmı ama senin istediğin 'Melo' tarzı oyuncu olmadığı daha alınmadan biliniyordu. Bu çocuğu kendi stiline ve kumaşına göre değerlendirmek lazım ama en az 2 sezonu var ve bu sabır gerektiren bir husus.

Senin analiz ettiğin orta saha profiline uymuyor anladım o kısmı ama senin istediğin 'Melo' tarzı oyuncu olmadığı daha alınmadan biliniyordu. Bu çocuğu kendi stiline ve kumaşına göre değerlendirmek lazım ama en az 2 sezonu var ve bu sabır gerektiren bir husus.

Hayır Alper adminim hemen alıp üç gün sonra ilk 11'e monte etmeliyiz ve Torreira katkısı almalıyız. :red:

18 yaşında ilk 11 çıktığı ilk maçın daha ilk yarısında ters ayakla tertemiz gol atan çocuğa gelen yorumlara bak

şu şekil değerlendirmeler mevcut

1713050687987-hakan-ural.jpg

30 milyon denilen oulai yaptığı hataları da düşünüp bu çocuğu oyle eleştirin derim

Melo’nun 18 yaşındaki hali bizde oynasaydı kaç gün içinde boklanırdı sizce?

Alanyalının biri omuzu bir koydu iki seksen yere uzandı. Fiziksel olarak kat etmesi gereken çoook yol var.
Oulai de aynı yani o tarz oyuncu lemina, onyedika, singo falan bu çocuk farklı tarz bir oyuncu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dediğin gibi baby lemina diye yola çıkıp bunu aldık. bize lazım olan profil değil. ben oyuncuyu izlemediğim için bu kadar fiziksel açıdan düşük ve temazsız olduğunu düşünmüyordum bu maç onu bana net gösterdi. bize uymayacağını düşünüyorum

dediğin gibi baby lemina diye yola çıkıp bunu aldık. bize lazım olan profil değil. ben oyuncuyu izlemediğim için bu kadar fiziksel açıdan düşük ve temazsız olduğunu düşünmüyordum bu maç onu bana net gösterdi. bize uymayacağını düşünüyorum

Yav millet Baby Lemina dedi ve herkese çok mantıklı geldi ama dibine kadar mantıksız bir önerme aslında Furkan renktaş

Lemina'nın gençliğini falan geçtim şimdiki halinin genç versiyonu olsun deniliyor

1- 18/20 yaşlarındaki bi çocuğun şu anki Lemina gibi güçlü ve fizikli olması neredeyse mümkün değil.
2- Lemina'nın şu anki üst düzey savunmacılığı yılların getirdiği tecrübeyle harmanlanıyor.

Haliyle öyle baby Lemina falan yok. Ha eğer bulursan da inan sen alamazsın, çoktan 70 milyona transfer olmuştur Live'ye City'e.

Çocukta kumaş var doğru planlama yaparsak bence bundan olur ve oyuncu profili olarakta modern orta saha olmaya çok yatkın

Ters ayakla çok sakin ve güzel vuruş yaptı. Ahmet'e ve Barış'a çok iyi toplar attı olumlu şeyleride çok
genç oyunculara sabır olmazsa nasıl gelişecekler ondan sonra okan hocaya da kızma hakkımız olmaz bu konuda artık
taraftar böyle yaparsa, hocada baskı hisseder bu konuda üstünde Arda Ünyay ıslıklanmıstı taraftar bu genç oyuncu konusunda iyi sınav vermedi

Yanlış yapacağı şeyler illa olacak herkes çok erken yaşta yamal gibi potansiyeline yaklaşmıyor
Kumaşını belli eden adama sabretmek lazım

fiziksel olarak dusuk ve temassiz degil. ikili mucadele istatistikleri gayet iyi.

Geri
Üst Alt