- 3 Temmuz 2012
- 138.709
- 87.365
- 5.338
koruman altında mıOlm çocuk 18 yaşında yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koruman altında mıOlm çocuk 18 yaşında yav
fiziksel gelişsede adamın mentali nasıl değiştirecen etliye sütleye karışmayan teknik bir oyuncu işte. o iştah müdahelelerinde belli olurdu.fizik gelistirilenbilir
yav çöp etmedim ki oyuncuya beğendim tarızını ama bize uymaz net belli yani. bizim 3lü orta saha kurgumuz yok bunu hangi ikili orta saha düzeninde oynatacan ki bizde abi. yaşı geç seneye kiralanıp satılmalı. 6ya aldık misal 15 18 e okutsak bu da başarıdır. bizde oyuncu potansiyeline ulaşamaz bizim kurgumuzda çok kırılgan kalır.Olm çocuk 18 yaşında yav
Korumaya gerek yok, akıl var mantık var zaten?koruman altında mı
Tamamda nereden biliyorsun uymadığını? Barışın bize gelirken fiziki durumunu hatırlıyor musun? Bu yaşta bir oyuncu daha gelişecek, şimdiden şu olmaz bu olmaz yorumların altındaki argumanlar bana mantıklı gelmiyor. Bilemezsin çünkü. İkilide oynar üçlü de de ileride oynar, zaten hazır bir oyuncu almadık. Sen daha 2 maçtan oyuncuyu gözden çıkarıyorsan bir daha genç oyuncu falan istememen lazım çünkü bu mantalite ve düşünce yapısı bu oyun için yanlıştır o zaman hep hazır oyuncu isteyeceksiniz yabancı kuralindan bağımsız.yav çöp etmedim ki oyuncuya beğendim tarızını ama bize uymaz net belli yani. bizim 3lü orta saha kurgumuz yok bunu hangi ikili orta saha düzeninde oynatacan ki bizde abi. yaşı geç seneye kiralanıp satılmalı. 6ya aldık misal 15 18 e okutsak bu da başarıdır. bizde oyuncu potansiyeline ulaşamaz bizim kurgumuzda çok kırılgan kalır.
Nedir bu düşmanlıkForumun yüzde 80i felan mental olarak çok kötü yerde yaw. Çok negatifsiniz.Yine ilk maçtan kötülemeler başladı.
Barış kazmaydı ama ikili mücadele filan kaybetmiyordu ki o zaman. Bir de barışın olayının bizlede pek alakası yok herif bireysel azmi bir yere getirdi. Tekniği yok ama fiziksel var olan özelliğini dahada geliştirdi. Ben bu oyuncuda fiziksel bir ışık göremedim. Çok durağan bana göre benim istediğim basan parçalayan bir orta saha melo tarzı. o ışık yok görüşüme göre. iyi futbolcu olabilir bunuda yazdım 3lü orta sahada gayet iyi oynar. fiziksel olarak yıkıcı bir topçu olacağını sanmıyorum.Korumaya gerek yok, akıl var mantık var zaten?
Tamamda nereden biliyorsun uymadığını? Barışın bize gelirken fiziki durumunu hatırlıyor musun? Bu yaşta bir oyuncu daha gelişecek, şimdiden şu olmaz bu olmaz yorumların altındaki argumanlar bana mantıklı gelmiyor. Bilemezsin çünkü. İkilide oynar üçlü de de ileride oynar, zaten hazır bir oyuncu almadık. Sen daha 2 maçtan oyuncuyum gözden çıkarıyorsan bir daha genç oyuncu falan istememen lazım çünkü bu mantalite yanlıştır.