#74 Renato Nhaga

Kumaşı var belli, tecrübe eksikliği göze batıyor ama yaşı gereği normal bu. Zanaatkar bi hocanın elinde çok iyi bi oyuncuya dönüşme potansiyeli var bence ama bizim okanla bilemiyorum

top kayıplarını sayamadım o kadar coktu

Olm çocuk 18 yaşında yav
yav çöp etmedim ki oyuncuya beğendim tarızını ama bize uymaz net belli yani. bizim 3lü orta saha kurgumuz yok bunu hangi ikili orta saha düzeninde oynatacan ki bizde abi. yaşı geç seneye kiralanıp satılmalı. 6ya aldık misal 15 18 e okutsak bu da başarıdır. bizde oyuncu potansiyeline ulaşamaz bizim kurgumuzda çok kırılgan kalır.

Vinicius, Rodrygo hatta Arda Güler üçüncü sezonun ardından tam fiziken hazır hale geldiler. Sizin yaptığınız yorumları acaba bu oyuncular 18 yaşındayken yapan olmuş mudur acaba?

Real Madrid 3 sezon sabır edip bir çocuğu hazirliyorsa gerisini sizde düşünebiliriz. Kimse 18 yaşında gelişimini tamamlamış olamaz öyle bir dünya yok.

20-21 yaşında çok özel bir futbolcu olacak gibi. Onun sinyallerini veriyor ama şu an için özellikle ilk 11'de neden oynamıyor diyemeyiz. Sezon sonu kesinlikle gelişebileceği ve her maç oynayabileceği bir kulübe kiralanmalı. Yoksa bizde oynamadığı için iyice körelecek.

koruman altında mı
Korumaya gerek yok, akıl var mantık var zaten?

yav çöp etmedim ki oyuncuya beğendim tarızını ama bize uymaz net belli yani. bizim 3lü orta saha kurgumuz yok bunu hangi ikili orta saha düzeninde oynatacan ki bizde abi. yaşı geç seneye kiralanıp satılmalı. 6ya aldık misal 15 18 e okutsak bu da başarıdır. bizde oyuncu potansiyeline ulaşamaz bizim kurgumuzda çok kırılgan kalır.
Tamamda nereden biliyorsun uymadığını? Barışın bize gelirken fiziki durumunu hatırlıyor musun? Bu yaşta bir oyuncu daha gelişecek, şimdiden şu olmaz bu olmaz yorumların altındaki argumanlar bana mantıklı gelmiyor. Bilemezsin çünkü. İkilide oynar üçlü de de ileride oynar, zaten hazır bir oyuncu almadık. Sen daha 2 maçtan oyuncuyu gözden çıkarıyorsan bir daha genç oyuncu falan istememen lazım çünkü bu mantalite ve düşünce yapısı bu oyun için yanlıştır o zaman hep hazır oyuncu isteyeceksiniz yabancı kuralindan bağımsız.

Forumun yüzde 80i felan mental olarak çok kötü yerde yaw. Çok negatifsiniz.Yine ilk maçtan kötülemeler başladı.

Aşırı dinamik rakip orta sahanın adam paylaşımı imkanını duman etti, tackle konusunda gelişmesi lazım gibi duruyor bir tık daha agresif olabilir, pas yeteneği aşırı kötü değil ilk defa beraber oynadığı ve hareketsiz bir Kaan Jakobs ikilisinin önünde oynuyor normal, ben çok beğendim 1-2 sene sonra ilk 11e yerleşebilir sağlam bir rotasyon oyuncusu almışız ucuza

Yılan gibi akıyor. Golü de büyük özgüven olmuştur. Fiziği geliştirirse kendi Camavinga'mızı üretmiş oluruz.

Alanyalının biri omuzu bir koydu iki seksen yere uzandı. Fiziksel olarak kat etmesi gereken çoook yol var.

1772562870169.webp

Korumaya gerek yok, akıl var mantık var zaten?

Tamamda nereden biliyorsun uymadığını? Barışın bize gelirken fiziki durumunu hatırlıyor musun? Bu yaşta bir oyuncu daha gelişecek, şimdiden şu olmaz bu olmaz yorumların altındaki argumanlar bana mantıklı gelmiyor. Bilemezsin çünkü. İkilide oynar üçlü de de ileride oynar, zaten hazır bir oyuncu almadık. Sen daha 2 maçtan oyuncuyum gözden çıkarıyorsan bir daha genç oyuncu falan istememen lazım çünkü bu mantalite yanlıştır.
Barış kazmaydı ama ikili mücadele filan kaybetmiyordu ki o zaman. Bir de barışın olayının bizlede pek alakası yok herif bireysel azmi bir yere getirdi. Tekniği yok ama fiziksel var olan özelliğini dahada geliştirdi. Ben bu oyuncuda fiziksel bir ışık göremedim. Çok durağan bana göre benim istediğim basan parçalayan bir orta saha melo tarzı. o ışık yok görüşüme göre. iyi futbolcu olabilir bunuda yazdım 3lü orta sahada gayet iyi oynar. fiziksel olarak yıkıcı bir topçu olacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt