#74 Renato Nhaga

Şahsen harikalar yaratmasını beklemiyorum ama birkaç şey yapsın diye bekliyorum ama yani maç içerisinde sahada çırpınan bi futbolcu görüyorum her defasında

sıfır heyecan verdi.. sahada ayrışamıyor gençler arasında bile.. boşa harcanmış para..

1784319805109.webp

Toplu oyunu geliştirmeli.
Rakip karşılama
Top rakipteyken pozisyon alma
Rakibe baskı işlerinde iyi
Top bize geçince etkisi düşüyor büyük ihtimalle geldiği takımda fazla topa sahip olamamanın avantaj ve dezavantajları.
Çalışkan birine benziyor geldiği zaman ile şimdiki fiziğini kıyaslayınca.

Ekleme: Topu saklama işini yaptığı zaman rakipten faul alabiliyor.

3 sene falan çorum alanya samsun falan oynamalı. Ciddi kalite sorunu var, neden 6,5m verip aldığımızı bilen de yoktur

Toplu oyunu geliştirmeli.
Rakip karşılama
Top rakipteyken pozisyon alma
Rakibe baskı işlerinde iyi
Top bize geçince etkisi düşüyor büyük ihtimalle geldiği takımda fazla topa sahip olamamanın avantaj ve dezavantajları.
Çalışkan birine benziyor geldiği zaman ile şimdiki fiziğini kıyaslayınca.

Ekleme: Topu saklama işini yaptığı zaman rakipten faul alabiliyor.

böyleyse kiralayalım

yoksa gelişmez

ywa beyler adam 19 yasinda, ne bekliyorsunuz yaw
6,5m verdiğim adamın en azından bir şeyleri iyi yapmasını bekliyorum.

1m boey, 4m marcao, 5m oulai. Hepsi de gençti hepsinde bir şeyler ilk maçta bile görünüyordu. Sorun cocukta değil, alanda zaten maçını izlemememişler bile

ywa beyler adam 19 yasinda, ne bekliyorsunuz yaw
motz'um sorun şu,

bu çocuğun mevkisi biraz özel yetenek gerektiren bi mevki, biz bu mevkide 19 yaşında Emre Belözoğlu da izledik hani. bu çocuk 1 tane şahane bi ara pası salsa veya 1 kere kayarak mükemmel bi top kazansa falan diğer hiçbir hatasını umursamayacağım, Ozan Kabak gibi düşün o kadar hata yapıyordu ama dibine kadar hissettiriyordu potansiyelini

bu çocuk 6 numara için çok zayıf, 10 numara değil zaten, e 8 için de o yetenek var mı belirsiz

Rastgele bir takıma değil ama topa sahip olarak oynayan bir takıma gitmeli eğer kiralanacaksa yok yok kalsın boşuna gitmiş olur. Ben ufak ufak süreler bularak da bu sene eşik atlayabileceğini düşünüyorum, çalışkan çocuk belli.

oynama garantili rize konya samsun gibi takımlara versek

Geri
Üst Alt