Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.638
- 14.330
- 2.828
Şahsen harikalar yaratmasını beklemiyorum ama birkaç şey yapsın diye bekliyorum ama yani maç içerisinde sahada çırpınan bi futbolcu görüyorum her defasında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplu oyunu geliştirmeli.
Rakip karşılama
Top rakipteyken pozisyon alma
Rakibe baskı işlerinde iyi
Top bize geçince etkisi düşüyor büyük ihtimalle geldiği takımda fazla topa sahip olamamanın avantaj ve dezavantajları.
Çalışkan birine benziyor geldiği zaman ile şimdiki fiziğini kıyaslayınca.
Ekleme: Topu saklama işini yaptığı zaman rakipten faul alabiliyor.
6,5m verdiğim adamın en azından bir şeyleri iyi yapmasını bekliyorum.ywa beyler adam 19 yasinda, ne bekliyorsunuz yaw
Rastgele bir takıma değil ama topa sahip olarak oynayan bir takıma gitmeli eğer kiralanacaksa yok yok kalsın boşuna gitmiş olur. Ben ufak ufak süreler bularak da bu sene eşik atlayabileceğini düşünüyorum, çalışkan çocuk belli.böyleyse kiralayalım
yoksa gelişmez
motz'um sorun şu,ywa beyler adam 19 yasinda, ne bekliyorsunuz yaw
Rastgele bir takıma değil ama topa sahip olarak oynayan bir takıma gitmeli eğer kiralanacaksa yok yok kalsın boşuna gitmiş olur. Ben ufak ufak süreler bularak da bu sene eşik atlayabileceğini düşünüyorum, çalışkan çocuk belli.
mundar ederler. gerekirse sen kiralamaları için para verip Fransa ligine göndereceksinoynama garantili rize konya samsun gibi takımlara versek