#74 Renato Nhaga

Nöbette de yazdim okan‘in en nefret ettigi 2 sey de var bu cocukta

Yasi genc ve mevkisi orta saha

Yüzüne bile bakmaz bunun, paf takima falan gönderir

Aslanım büyüyecek karambeu olacak 🦁

gettyimages-888483770-612x612.webp

#KemerburgazNews

Moderatör tarafında düzenlendi:
oyuncuyu gram tanımıyorum ama profil ve pozisyon olarak doğru tercih gibi görünüyor. 3 yıllık avrupa performansından görülen torreira'nın hem fizik dezavantajları, hem de diğerleri kadar maç seçecek uyanıklılığı olmadığı için iyi bir alternatife 6 numaradan bile fazla ihtiyaç duyduğuydu. nhaga da bunu gidermek adına doğru bir isim olabilir. şu anda transferle ilgili en içime sinense şark kurnazı trabzon'un 6 ay oynatıp 35-40 milyon çektiği adam yerine gene onların yola çıktığı adamı 6.5 milyona getirmek oldu. hem bu şark kurnazlığının önlenmesi, hem de fener'in metresi haline gelen camianın hizaya getirilmesi açısından oldukça doğru 1 hamle.

ribery'nin geldiği sezon herkesin anelka'yı konuşması gibi inşallah bu sefer de herkes 25 milyon maaşla gelen 35'lik kante'nin altına yatarken ligin ebesini kimsenin adını sanını duymadığı nhaga beller. fener'in ölmüşlerini nhaganigi dediğimiz günleri en yakın zamanda görmek dileğiyle.

Okan baştan biletini kesti oynamayacak büyük ihtimalle. Bu çocuğu hangi maçta oynaması gerektiğini bile bilmiyor bence

Okan baştan biletini kesti oynamayacak büyük ihtimalle. Bu çocuğu hangi maçta oynaması gerektiğini bile bilmiyor bence

Şl’ye yazdıracak ismini. Tam tersini düşünüyorum. Çünkü Okan hocanın istediği her şeyi gtü çıkana kadar yapacak bir oyuncu

Bu çocuk tam bir bal porsuğu gözü çok kara yapıştı mı topu almadan bırakmıyor çelik gibi dripling çok iyi
Şutları çok kötü doğaçlama oynuyor
Oyun bilgisi ve tekniği yüzde 30 40 düzelsin mükemmel bir oyuncu olacak

Geri
Üst Alt