#74 Renato Nhaga

Inşallah süre bulur zira epey ısıran birisi gibi. Güzel top çalıyor

33 yaşında 8 milyon maaş alması lazım. İsterse yetenek fukarası olsun bi şekilde 11 de yer bulurdu. Şu an az bi teklesin hemen alın istediğini nhaga buymuş işte derler. Sanki biz aldık çocuğu

Editini açtım, ilk pozisyondaki çalımını gördüm, budur dedim. Yıllardır beli ince orta sahamız yoktu. Her maç orta sahada olması lazım.

Insallah biri abilik yapar bu gence, kanim isindi bu arkadasa. Yakarsa dünyayi garipler yakar.

Arda Ünyay sahaya atılıp hata yaptığında sosyal medyada çok çirkin şeyler dönmüştü. Hak etmediği bir tepkiye maruz kalmıştı. Aynı yaştaki Renato Nhaga'nın da olası hatasında benzer bir tepki almamasını umuyorum. Türkiye'de futbolu, günah keçileri üzerinden öfkesini boşaltmak için kullanan çok insan var. Şansı yaver gitsin.
Arda gibi fahiş hataları her maç yaparsa kadife eldivenle sevecek halimiz yok

Benim tarzim.daha farklı oyuncular ama oyuncu degil demek için bekleyen pusudakilere bakma. Hosgeldin.

Ali Naci Küçük:

✅ Nhaga idmanda çok iyi işler yapıyormuş.
🤌 Okan Buruk kendisini çok beğenmiş Leminayı aratmaz diyormuş.
🔭 Teknik heyet müthiş bir scout başarısı olarak bahsediyormuş.
⏳ Çıkacağı ilk maç için gün sayıyormuş.
🟡🔴 İdmanların neşe kaynağı olmuş…

Resmen Sane sakatlandi diye korktu asprillayi aldi SL listesine ... Yunus- Baris- Lang - Sallai senin 4 alternatifin var kanatta ..
Lemina yok ilk mac ilkayi da adamdan sayma Toreira Sara 2 orta sahan var ..
Akli selim dusunelim 18 yasinda potansiyelli bonservisi sende olan bir adam dururken alternatifin daha cok oldugu mevkiideki 5 ay sonra muhtemelen almayacagin adami neden listeye yazarsin ?

İlkay Gündoğan'ın varlığı kendisi için müthiş bir şey büyük şans

Destekçisi olacağız pozitif kişiliği ve karakteri var bu çok belli özgüvenli duruyor umarım yükselişine hep beraber şahit olacağız

HAjNWodWcAAeFg_.webp

Geri
Üst Alt