#74 Renato Nhaga

Kim ne derse desin deli fişek kendisi kendi sansini yakalayacak kimseye gerek kalmadan .Az sabır.O çocuk delip geçecek.Oyle yedek oturacak bir tip yok aslanimda.Cevval.

son bölümde alır dedim ama almadı
bu sekanslarda oyuna almazsak nerede alacağız

Elestirmek icin elestiri var.

2 gun once gelmis 18 yasinda cocuk, Napoli'den gelmedi yani oynadigi seviye ile burasi cok farkli.

Dogru zamanda dogru sure almasini bekleyecegiz bu belki bidaki Eyup macinin ikinci devresinde olabilir. Suan bugun niye oynamadi demek bos seylerle mesgul olmaktan oteye gitmez.

iki gün olmuş geleli hem de oturmuş üst düzey takıma.. iki hata yapsa çöp çekeceksiniz.. çok da kolay maç olmadı.. ne bu acele..

Elestirmek icin elestiri var.

2 gun once gelmis 18 yasinda cocuk, Napoli'den gelmedi yani oynadigi seviye ile burasi cok farkli.

Dogru zamanda dogru sure almasini bekleyecegiz bu belki bidaki Eyup macinin ikinci devresinde olabilir. Suan bugun niye oynamadi demek bos seylerle mesgul olmaktan oteye gitmez.

Şu açıklamada bu gün süre almaz dedim zaten. Herhalde bu açıklamayı görmediler süre almasını bekleyenler. Takımla antrenmana çıkmamış doğru dürüst. Transfer dönemi de antrenmana çıkmamış.

Psg gibi takim fabian ruizin yoklugund 2 senedir muyalu diye bir bebeyi 11 oynatıyor ki daha 19 yasinda
Yani oynatmak isteyen adam bahane uretmez heleki yaş bahanesi

Yorumuna kısmen katılıyorum ama Mayulu dediğin eleman piyasanın en bilinen wonderkid'lerinden birisi 2-3 senedir. Normal yani.

Arda için de böyle düşünülüyordu , ben acele etmemekten yanayım. Yoksa bende oyunda görmek isterim.
Ardada yanlis yapti iste. Sezon öncesi en iyi topculardandi. Fark attigimiz maclarda sure vermeyerek soguttu cocugu

Fark attigin maclarda sure vermeyeceksen nezaman vereceksin? Baska firsat mi var sure vermek icin?

2 gün adaptasyon nedir yav oynatmamasına bişey demiyorum da imzayı attığı gibi süreceksin takımla antrenmana. Sanki çok gizli bi taktiğimiz var da 2 boyunca herife anlatmışız gibi.
Oynatmayacak bunu genç menç, uyum, gelecek falan ayağına. Altyapı oyuncusu muamelesi yapacak

Yorumuna kısmen katılıyorum ama Mayulu dediğin eleman piyasanın en bilinen wonderkid'lerinden birisi 2-3 senedir. Normal yani.
Maci izlediğim icin o örneğin verdim onun gibi onlarca örnek verebilirim cunku avrupa takımlarının tamamı genc oyunculara yöneliyor artik fosilleri temizliyorlar 17 18 yasinda bebeleri oynatan pek çok takim var ,biz millet olarak bahaneleri severiz ,kendi altyapmizindan bile 4 senedir 1 tane genci çıkaramadık yani renatonun isi zor

Mayulu PSG alt yapı fabrikasından çıkma elma ile armutu karıştırmak oluyor kısaca böyle bir örnek olmaz.. Büyük ihtimal A takımla da antrenmanlara çıkıyordur epeydir.

O zaman başkası da Yamal örneğini verebilir..

Zamanla forma şansı bulacak Renato şuan bu konuyu konuşmak çok yersiz. Sanki daha önemli konular yokmuş gibi.

Psg gibi takim fabian ruizin yoklugund 2 senedir muyalu diye bir bebeyi 11 oynatıyor ki daha 19 yasinda
Yani oynatmak isteyen adam bahane uretmez heleki yaş bahanesi
Enrikenin alt yapidan cikartip oynattığı iki velet daha. Tecrubesiz falan dememiş clde falan da oynatmış. Vatandaşı hasansiyoyu hastır edip bunlara sans vermis. İnanılır gibi degil.
98442363ac4393329a8c6b0811e2c0f6.jpg

Geri
Üst Alt