- 28 Temmuz 2011
- 9.398
- 2.310
- 1.438
Illa yapacak sunu, isi rast gimez yoksa.3 olmuş ilkayı alacağına bu gencoyu alsana adam süre alsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Illa yapacak sunu, isi rast gimez yoksa.3 olmuş ilkayı alacağına bu gencoyu alsana adam süre alsın
Elestirmek icin elestiri var.
2 gun once gelmis 18 yasinda cocuk, Napoli'den gelmedi yani oynadigi seviye ile burasi cok farkli.
Dogru zamanda dogru sure almasini bekleyecegiz bu belki bidaki Eyup macinin ikinci devresinde olabilir. Suan bugun niye oynamadi demek bos seylerle mesgul olmaktan oteye gitmez.
Psg gibi takim fabian ruizin yoklugund 2 senedir muyalu diye bir bebeyi 11 oynatıyor ki daha 19 yasinda
Yani oynatmak isteyen adam bahane uretmez heleki yaş bahanesi
Orası öyle tabii ki ama Mayulu biraz uç bir örnek olmuşPsg gibi takim fabian ruizin yoklugund 2 senedir muyalu diye bir bebeyi 11 oynatıyor ki daha 19 yasinda
Ardada yanlis yapti iste. Sezon öncesi en iyi topculardandi. Fark attigimiz maclarda sure vermeyerek soguttu cocuguArda için de böyle düşünülüyordu , ben acele etmemekten yanayım. Yoksa bende oyunda görmek isterim.
Maci izlediğim icin o örneğin verdim onun gibi onlarca örnek verebilirim cunku avrupa takımlarının tamamı genc oyunculara yöneliyor artik fosilleri temizliyorlar 17 18 yasinda bebeleri oynatan pek çok takim var ,biz millet olarak bahaneleri severiz ,kendi altyapmizindan bile 4 senedir 1 tane genci çıkaramadık yani renatonun isi zorYorumuna kısmen katılıyorum ama Mayulu dediğin eleman piyasanın en bilinen wonderkid'lerinden birisi 2-3 senedir. Normal yani.
Enrikenin alt yapidan cikartip oynattığı iki velet daha. Tecrubesiz falan dememiş clde falan da oynatmış. Vatandaşı hasansiyoyu hastır edip bunlara sans vermis. İnanılır gibi degil.Psg gibi takim fabian ruizin yoklugund 2 senedir muyalu diye bir bebeyi 11 oynatıyor ki daha 19 yasinda