#74 Renato Nhaga

Bu esprilere son mu versek artık. Komik de değil, burada mantıklı bir şekilde durumu sorgulayanlar gerizekalı da bir siz mi akıllısınız?

Gayet sağ duyuyla adamın oynaması gerektiği, güya bütçe harcanmayan dönemde tek bonservis verilen adam olduğu için de süre alması bekleniyor.

Gayet de makul bir beklenti, hoca da bu konuda sabıkalının önde gideni.

Neyi savunuyorsunuz anlamadım.

Oynatmayacaksan almayacaksın, Jelert’te de aynı boku yedi soktu 15 m euroyu.
Bekleyip görelim...

Eyüp maçında lemina nhaga ile başlayalım juve maçında ikisi de yok nasıl olsa

Arda unyay'in yediği haltlardan dolayı insanlar haklı eleştiri yapınca hemen yine konu hoca lehine cevirilmeye başlanmış ki orada bile hoca hatalı yine , hiç oynatmayıp zorda kalınca gitti en kritik anlarda oynatıp performans bekledi ama suçlu yine taraftar oldu
Arda mevzusunda sabaha kadar hatalı.

En boş maçlarda fark varken süre vermedi, herkes sakatlanınca en kritik maçlarda üst üste süre verdi ki vermek zorunda kaldı adam kalmayınca diyeyim. Oyuncuyu attı herkesin önüne.

Kazımcan’da da aynısı oldu mesela işi düştü çocuk elinden geleni yaptı, kullandı attı köşeye.

Hazırlık maçlarında gayet beğenilen adam o maçlarda her seferinde hata yaptı ve eleştirilince de ‘ya sonra genç oynasın istiyorsunuz.’ falan dediler.

Sanki olayları biz hiç yaşamıyormuşuz gibi davranıyorlar, herkes herşeyin farkında.

Genç oyuncu sevmiyorum

Tercihim her zaman milf veya mature olur

İlk hatasında 18 yaşındaki çocuğa bu maçta süre verilir mi diyeceklerin de aynı kişiler olduğunu biliyoruzdur sanırım...
Yeri geldiğinde maç aninda osimhene bile söven adamlara ne çok anlam yüklüyonuz ya. Taraftardan bu kadar cok korkma işi bir türkiyede var. Gence taraftar seni övsede , sövsede umursama sen sadece bana bak diyecek o guveni verecek adam hoca zaten. Kim takar taraftari, Dün söver bugün över.

Okan hocanın oyununda var olabilmen için ya fiziken çok iyi olacaksın ya da mevkine göre ekstrem yeteneklerin olacak.

Barış Sallai Boey vb
Ya da
Yunus Mertens vb

Berat Luş mesela, Okan hocanın dokunacağı bir oyuncu gibi durmuyor. Fiziken çok zayıf, Yunus gibi de ekstrem yetenekleri yok gibi. Başka bir hoca Berat’ı dener gibi ama Okan hocada olmaz o iş.

Yeri geldiğinde maç aninda osimhene bile söven adamlara ne çok anlam yüklüyonuz ya. Taraftardan bu kadar cok korkma işi bir türkiyede var. Gence taraftar seni övsede , sövsede umursama sen sadece bana bak diyecek o guveni verecek adam hoca zaten. Kim takar taraftari, Dün söver bugün över.
İşte yüklemediğimi belirtmek için yazdım bunu... Ne olursa olsun eleştir yapılacak diyorum.

Bu arada şunu merak ediyorum, son 20 yıldır Ozan Kabak ve Arda Turan dışında alt yapımızdan yetişip önemli bir futbolcu olan başka var mı?

Alt yapı sevdasını ben çoktan bıraktım. Tr’de 2. Lig 3. Ligde yetenekli gençler bulunuyor. Her yıl 1-2 tane oradan Kerem gibi Barış gibi oyuncu denemesi yapmalıyız.

İşte yüklemediğimi belirtmek için yazdım bunu... Ne olursa olsun eleştir yapılacak diyorum.
Ben hoca oyuncuyu koruyor olarak anladigim için yazmistim. Oyle bir durum yok cunkü kimseyi koruduğu falan bunla ne uğraşacam lan bir sürü iş süreç dediği için oynatmiyor gençleri sebep bu yani sadece. Bir genç'in gelişimi süreç işidir.

Ben hoca oyuncuyu koruyor olarak anladigim için yazmistim. Oyle bir durum yok cunkü kimseyi koruduğu falan bunla ne uğraşacam lan bir sürü iş süreç dediği için oynatmiyor gençleri sebep bu yani sadece. Bir genç'in gelişimi süreç işidir.
Yok ya ne koruması 2-3 kez dener olmadı mı ya da olmayacağını hissettiği anda güvendiği isimlere yönelir... gördük bunu jelleri de de yusuf da da, efe de de...

Adam orta saha ve genç oyuncu düşmanı

Genç alacaksakta orta sahaya almayalım bundan sonra

Cocuk Porto ve Benfica maçlarında oynamış kimse demiyor ki gelir gelmez hemen ilk 11 'e koy ama böyle kopan maçlarda 20-30 dk oynatta alıştır

Sanki hiç profesyonel maçı yokmuş gibi davranıyor

Keşke zamanında senide genç diye oynatmasalarmış Galatasaray'da

Bu takıma bir katkın olsun da şöyle 1-2 genç oyuncu yetiştirdiğini görelim ya

Adam orta saha ve genç oyuncu düşmanı

Genç alacaksakta orta sahaya almayalım bundan sonra

Cocuk Porto ve Benfica maçlarında oynamış kimse demiyor ki gelir gelmez hemen ilk 11 'e koy ama böyle kopan maçlarda 20-30 dk oynatta alıştır

Sanki hiç profesyonel maçı yokmuş gibi davranıyor

Keşke zamanında senide genç diye oynatmasalarmış Galatasaray'da

Bu takıma bir katkın olsun da şöyle 1-2 genç oyuncu yetiştirdiğini görelim ya

Sen ne biçim profesörsün söylediklerinin yarısı yalan!!!!!!!

Madem doğru o zaman kaynak göster!?!!!!

Ligde kalan msçlarda 15, kupada 30 dakikadan fazla toplam süre alması mümkün değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan geçen sene leminaya yaptığı gibi bunu da listeye yazmadı. Bide utanmadan aynı bahaneyi sundu "fizik olarak hazır değil". Halbuki geçen sene lemina geldiğinde takımın fizik olarak en iyisi olduğunu göstermişti.

Bu maçta da 15 dakika oyuna alırım da es kaza çocuk iyi oynar taraftar yine benim içimden geçer diye bilerek oyuna almadığı konusunda herkes hemfikir sanırım.

Antrenmanda şov yapıyor haberini ilk hangi muhabir paylaşır

Okan geçen sene leminaya yaptığı gibi bunu da listeye yazmadı. Bide utanmadan aynı bahaneyi sundu "fizik olarak hazır değil". Halbuki geçen sene lemina geldiğinde takımın fizik olarak en iyisi olduğunu göstermişti.

Bu maçta da 15 dakika oyuna alırım da es kaza çocuk iyi oynar taraftar yine benim içimden geçer diye bilerek oyuna almadığı konusunda herkes hemfikir sanırım.
böyle küçük hesapları olduğu için sevilmiyor zaten. Normalde Terim çapı itibar görmesi lazımdı 3 şampiyonluğun ardından.

böyle küçük hesapları olduğu için sevilmiyor zaten. Normalde Terim çapı itibar görmesi lazımdı 3 şampiyonluğun ardından.

Sevilmediğini düşünmüyorum ya. Bence daha çok başardıklarına rağmen o güveni yeterince veremedi çoğu taraftara. Fatih hocanın ayrı bir karizması vardı bir de. Tabii Fatih hoca dönemine göre çok vizyoner bir TD idi. Egosu ve ben oldum, ders almam ders veririm huyu olmasaydı Milan vs derken çok daha büyük işler yapabilirdi, Klopp kadar önemli bir futbol ismi olabilirdi global çapta.

Geri
Üst Alt