- 13 Ekim 2014
- 108.820
- 58.478
- 4.588
Insallah bi 20 dk görürüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lang sayfasında da aynı şeyler yazılı... Sabah okudum da... oynatmaz, hafif sakatlığı var der vs...bugün oyuna giricek işte ne anlatıonuz yawwww 20 sayfa
Oyuncuya bu kadar güvendiğine göre elinde detaylı bilgiler olmalı. Eğer yazarsan okumak isterim keza oyuncuyu benim gibi çoğu kişi tanımıyor. Daha önce aynı ligden Gustavo Assunçao transfer edilmiş ve fiyasko ile sonuçlanmıştı. Bu oyuncuda da aynı durum söz konusu olur mu?Kaç git oğlum kafayı mı yedin bu kulübe geldin? Genç ve kazık bonservisi olmayan oyuncu düşmanı Okan B. İle gelişebilecegini mi düşündün ciddi ciddi? Sporting e, benficaya karşı oynayan; hatta gol atan adamın Eyüpspora karşı hazir olmadığına inanmamizi istiyorlar.
Bu akşam oynarsa özür dile usta.Kaç git oğlum kafayı mı yedin bu kulübe geldin? Genç ve kazık bonservisi olmayan oyuncu düşmanı Okan B. İle gelişebilecegini mi düşündün ciddi ciddi? Sporting e, benficaya karşı oynayan; hatta gol atan adamın Eyüpspora karşı hazir olmadığına inanmamizi istiyorlar.
O zaman daha büyük fiyasko olmaz mıydı? Boşa giden onca paraOyuncuya bu kadar güvendiğine göre elinde detaylı bilgiler olmalı. Eğer yazarsan okumak isterim keza oyuncuyu benim gibi çoğu kişi tanımıyor. Daha önce aynı ligden Gustavo Assunçao transfer edilmiş ve fiyasko ile sonuçlanmıştı. Bu oyuncuda da aynı durum söz konusu olur mu?
Oynatırsa görürüz asuncao mu olacak gedson mu olacak. Daha önce oynadığı maçları yazdım zaten aç bak istatistik sitelerine uygulamalarına.Oyuncuya bu kadar güvendiğine göre elinde detaylı bilgiler olmalı. Eğer yazarsan okumak isterim keza oyuncuyu benim gibi çoğu kişi tanımıyor. Daha önce aynı ligden Gustavo Assunçao transfer edilmiş ve fiyasko ile sonuçlanmıştı. Bu oyuncuda da aynı durum söz konusu olur mu?
Oynarsa özür dileyeceğim sadece bunun için ama. Söylediklerimin gerçek olduğunu bal gibi biliyorsunuzBu akşam oynarsa özür dile usta.
Usta oynatmazsa haklısın. Yalan yok.Oynarsa özür dileyeceğim sadece bunun için ama. Söylediklerimin gerçek olduğunu bal gibi biliyorsunuz
Uzun vadede evet ancak bunu yazan arkadaşımız hemen takıma sokulup sürekli oynaması taraftarı gibi gözüküyor. Buradan oyuncuda çok üst düzey bir kumaş var anlamı çıkarıyorum ben. Yoksa zaten süre alacaktır Nhaga zamanla.O zaman daha büyük fiyasko olmaz mıydı? Boşa giden onca para