#74 Renato Nhaga

Insallah bi 20 dk görürüz

Bi 15 dk izleriz gibi enerjik dribbling kabiliyeti olan oyuncuya hasretiz yıllardır

Kaç git oğlum kafayı mı yedin bu kulübe geldin? Genç ve kazık bonservisi olmayan oyuncu düşmanı Okan B. İle gelişebilecegini mi düşündün ciddi ciddi? Sporting e, benficaya karşı oynayan; hatta gol atan adamın Eyüpspora karşı hazir olmadığına inanmamizi istiyorlar.

Kaç git oğlum kafayı mı yedin bu kulübe geldin? Genç ve kazık bonservisi olmayan oyuncu düşmanı Okan B. İle gelişebilecegini mi düşündün ciddi ciddi? Sporting e, benficaya karşı oynayan; hatta gol atan adamın Eyüpspora karşı hazir olmadığına inanmamizi istiyorlar.
Oyuncuya bu kadar güvendiğine göre elinde detaylı bilgiler olmalı. Eğer yazarsan okumak isterim keza oyuncuyu benim gibi çoğu kişi tanımıyor. Daha önce aynı ligden Gustavo Assunçao transfer edilmiş ve fiyasko ile sonuçlanmıştı. Bu oyuncuda da aynı durum söz konusu olur mu?

Bu akşam oynarsa özür dile usta.

Oyuncuya bu kadar güvendiğine göre elinde detaylı bilgiler olmalı. Eğer yazarsan okumak isterim keza oyuncuyu benim gibi çoğu kişi tanımıyor. Daha önce aynı ligden Gustavo Assunçao transfer edilmiş ve fiyasko ile sonuçlanmıştı. Bu oyuncuda da aynı durum söz konusu olur mu?
O zaman daha büyük fiyasko olmaz mıydı? Boşa giden onca para

Oynatırsa görürüz asuncao mu olacak gedson mu olacak. Daha önce oynadığı maçları yazdım zaten aç bak istatistik sitelerine uygulamalarına.

O zaman daha büyük fiyasko olmaz mıydı? Boşa giden onca para
Uzun vadede evet ancak bunu yazan arkadaşımız hemen takıma sokulup sürekli oynaması taraftarı gibi gözüküyor. Buradan oyuncuda çok üst düzey bir kumaş var anlamı çıkarıyorum ben. Yoksa zaten süre alacaktır Nhaga zamanla.

Geri
Üst Alt