#74 Renato Nhaga

Milletin 10+4 kuralindan haberi de yok he kiralık verince ne yapacağız acaba?
O kural çıkmaz alper ,fenerin kadro uymuyor en başından onlar itiraz edecek ki çoğu anadolu kulubu de uymuyor ve sözleşmeler uzun senelik
Muhtemelen ayni kural devam eder ama bizim taraftar cok paranoya yspti bu kurali

Tas gibi yetenek aksini iddia eden gitsin tenis falan izlesin

Eksikleri var mi tabiki var, 18 yasinda oldugunu unutmamak lazim

Iyi islenirse cok büyük topcu olur bundan

Seneye opsiyonsuz düzenli oynayacagi yere kiraya verilmesi mantikli olabilir

Viri viriyi birakacak hoca her mac en az 15-20dk sure verecek ki oyuncu geliṣsin ve aliṣsin. Kupadan kupaya oynatirsan tabiki gelisemez

Gol atmasına da çok sevindim.

Ama her şey bir yana bizde 2. maçını izledim, döndüm geçmiş maçlarına bakmıştım bi de önceden

Ben bu çocuğun nereye varabileceğine ne olabileceğine dair hiçbir tahmin yürütemiyorum açıkçası.

Siz yapabiliyorsanız valla yazın da okuyayım, yani ben bu çocuk kesici 8 numara mı, teknik 8.5 numara mı, Gedson tarzı mı Torreira gibi mi ne yani izlediklerimden hiçbir çıkarım yapamıyorum. Çocuğun potansiyeli hakkında da bir fikrim yok. Sadece niyeyse aşırı olumlu hislere sahip değilim.

Çok beğendim aslan parçasını, böyle devam. İlk golünü de attı çok sevindim. 18 yaşında alıp yıldız haline getirebileceğimiz, işlenebilecek bir elmas gibi. Hataları eksikleri olacaktır elbet ama kumaşı çok iyi aslanın. Toy bir Gedson Fernandes gibiydi bugün.

Beğendim.
Yaptığı 2 hata tamamen toyluk.
Pas verselerdi 2 gol daha atabilirdi.

Ama her şey bir yana bizde 2. maçını izledim, döndüm geçmiş maçlarına bakmıştım bi de önceden

Ben bu çocuğun nereye varabileceğine ne olabileceğine dair hiçbir tahmin yürütemiyorum açıkçası.

Siz yapabiliyorsanız valla yazın da okuyayım, yani ben bu çocuk kesici 8 numara mı, teknik 8.5 numara mı, Gedson tarzı mı Torreira gibi mi ne yani izlediklerimden hiçbir çıkarım yapamıyorum. Çocuğun potansiyeli hakkında da bir fikrim yok. Sadece niyeyse aşırı olumlu hislere sahip değilim.

Herif box-to-box oynadı tüm maç, top kapıyor, adam geçiyor, hem sağ hem sol ayağı ile güzel isabetli paslar veriyor. Çok sakin bir şekilde gol vuruşu yapıp golünü de attı bugün. Daha ne yapması gerekirdi senin gözünde potansiyel görmek için mesala?

Herif box-to-box oynadı tüm maç, top kapıyor, adam geçiyor, hem sağ hem sol ayağı ile güzel isabetli paslar veriyor. Çok sakin bir şekilde gol vuruşu yapıp golünü de attı bugün. Daha ne yapması gerekirdi senin gözünde potansiyel görmek için mesala?

Ben potansiyel görmedim demedim renktaş. Potansiyeli hakkında fikrim yok demek istedim. Yani nereye varabilir. Yav şunun gibi düşün mesela ispanyol bi genç sol kanat forvet görürsün tarzıyla dersin ki aha bu çocuk yeni David Villa olabilir. Olur olmaz o ayrı.

Ben bu çocuğun olabileceği oyuncu kim olur onu çözemedim, demek istediğim bu.

Tas gibi yetenek aksini iddia eden gitsin tenis falan izlesin

Eksikleri var mi tabiki var, 18 yasinda oldugunu unutmamak lazim

Iyi islenirse cok büyük topcu olur bundan

Seneye opsiyonsuz düzenli oynayacagi yere kiraya verilmesi mantikli olabilir
Tenis izlemeye gittim Hakan abi,ama ordan da beni buraya geri gönderdiler senin burada ne işin var git futbol izle,tam senin gibi avamların işi,ne anlarsın sen tenisten diye

alttaki mesaja cevap ver nedim. beğenip durma

Hocayı gençleri oynatmıyor diye eleştirenlerin, 18 yaşında ki çocuğu eleştirmeye yer araması hakikakten trajikomik.

Geri
Üst Alt