#74 Renato Nhaga

Scout transferi, siyahi ve genç olması nedeniyle doğal olarak herkes heyecanlı. Ama kupa maçları asla ve asla ölçü değildir. Bu kupada Hamza Akman da gol atıyordu. Hatta bırakın golü, o da en az Nhaga kadar top oynuyordu bu tarz maçlarda. Gelişmesi önemli, gelişmesi için de sürekli oynamalı. Bu yüzden şimdiden sezon sonu için kendisine oynayabileceği bir kulüp bulmakta fayda var.
Bomboş yorum. Hamzanin sallamasyon gol attığı tek maç Kastamonu 7-0 lik osuruk maçı. Bu çocuk Süper Lig takimina karşı gayet iyi bir oyun oynadi. Hamzanin GS de tek iyi bir maçını bırak Süper Lig takimina karşı 90 dk su yoktur

mükemmel bir adam tekrar söyleyelim abdul kader keita vibei veriyor. solbekte denenmeli

Genc oyuncuyu gelistirecek hoca gerekli okan buruk ise hazir oyuncu isteyen birisi oldugu icin nhaganin isi zor, artik kendisi antremanlarda birseyler ögrenmesi gerek. Umarim nice gencler givi kaybolup gitmez

Bomboş yorum. Hamzanin sallamasyon gol attığı tek maç Kastamonu 7-0 lik osuruk maçı. Bu çocuk Süper Lig takimina karşı gayet iyi bir oyun oynadi. Hamzanin GS de tek iyi bir maçını bırak Süper Lig takimina karşı 90 dk su yoktur
Yahu tek maçla abartmayın diyorum. Hamza'nın başlığı duruyor, gir oku bakalım oynadığı maçlar sonrasında neler yazılmış. Şu an Nhaga için neler yazılıyorsa Hamza için de en az o kadar abartılı yorumlar vardı. Sonuç?
Ayrıca Hamza'nın gayette potansiyeli vardı. Çocuk Arda Güler ile kıyaslanıyordu piyasaya çıktığında. Tutmadı diye bok atmayın. Yarın Nhaga da tutmazsa ona da bok atacaksınız.

Biraz fiziklense chelsea Willian gibi oyuncu olabilir . Umudum var

O kadar teknik gelismeyebilir ama iyi bir oyuncuya donusebilir gayet.

İlk 15-20 dakika çok zorlandı ama attığı gol ile birlikte alan kaybetse de hücum kısmında canlı oynadı özellikle.

Savunma konusunda becerilerini geliştirebilirse bence hızı ve pas becerisi ile ortalama üstü bir oyuncu olabilir.

Çok çalışmalı ve her maç 15 dk bile olsa süre bulmalı.

Box-to-box olabilir
Kesinlikle oynadıkça gelişim sağlayacaktır

Kendisi o kadar üst düzey performans gösterdi ki, diğer kiralık topçuların işini zora soktu.

ben Nhagayı 5 milyon euro ya alabileceksem, Asprilla'ya 15 milyon vermem. ! Hele hele langa asla 30 milyon vermem

bana ucuza üst düzey perf verecek oyuncu lazım. perf vermiyorsan istediğin kadar yakışıklı ol umrumda değil.

Çocuk gayet yetenekli.. İyi bir fiziki gelişim sağlar, biraz da tecrübe kazanırsa çok iyi bir futbolcu olacak izlenimi veriyor..

Ancak burada fiziki gelişim sağlar mı? Kocaman bir soru işareti.. Önümüzde, mahallenin sümüklü oğlanı gibi gelen ve 1 yıl hiç bir gelişim göstermeden giden Jelert örneği, aylardır kilolarından kurtulamayan Icardi örneği var..

Çocuğun koşmasını, hareketlerini Giovanni Dos Santos'a benzetiyorum. O da böyle tavşan gibi bir şeydi.. Umarım sonu benzemez..

Müthiş olacak. Fiziğini geliştirip adam savunmayı öğretirsek üst düzey bir orta sahaya evrilecektir. Sonunda düzgün bir adam getirmişler.

Tam bir 8 numara.

Torreira'nin veliahti hayirli olsun.

şöyle pozitif bir taraf var, bu çocuğu biz defansif istatistikleri ve mücadelesi için aldık ama dün hücumda baya aktif ve etkili oldu 2. golünü de kendi yaratıp atıyordu az kalsın.

muhtemelen çok defansif ve kötü bir takımda oynadığı için ofansif özellikleri hiç öne çıkmıyordu.

Helal lan bebe... 2 yıldır Sara'dan şöyle net bir gol vuruşu bekliyoruz.

Sen top ilk ayağına geldiğinde ters ayağınla ne gol attın be :love:

Herkesi yatırdığı pozisyonda 2. golü atsa zaten efsane olurdu.

Okan atamadığına sevinmiştir. Neyse aynen devam aslan parçası.

En sevindiğim nokta şu. 18 yaşına rağmen çocuk basit top oynamayı biliyor.

Alıyor, veriyor gereksiz zorlamıyor. Bence bir orta saha oyuncusu için bu çok önemli bir özellik.

Mecbur kaldığında baskı altındayken sadece zorluyor. Atikliği, top alışı falan yaşına göre çok iyi seviyede.

Öz güveni yerinde kendini gösterme çabası içine girmiyor. Basit oyundan kastım bu.

Mesela Aspirin basit oynamıyor gereksiz hareketler içine girip kendini kanıtlama çabası içinde.

Daha önce de belirtmiştim, oynatılmayan kiralık Asprilla yerine, kendi oyuncumuz Nhaga ŞL kadrosuna yazılmalıydı. Gerçi hoca şans vermezdi ama gerek Juve, gerekse de Liverpool maçlarında 5-10 dakika bile sahada olsa, ismini duyurur, güzel bir piyasa yapardı. Fakat hocanın genç oyunculara alerjisi olduğu için kadroya yazmadı. Ve buna rağmen hala hocanın bu çocuğa sürekli şans vereceğini düşünenlerin olması da ayrı bir ironi.

Mutlaka üstüne düşmeli hatta kulüp özel trainer de bulsun.
Çocuğun tavanı hayli yüksek. Daha boyu da uzar.

Geri
Üst Alt