Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk'un en son isteyeceği şey böyle bir transferdi devre arasında. Ona kalsa 25-30 milyona direkt 11'e oyuncu bakıyordu, yönetim Nhaga'yı aldı, o da yönetime her zaman olduğu gibi destek oldu.
Ts maçını geçtim ligde maç kopmadıkça süre bulamayacağı aşikar yani boşa yazmaya gerek yok. Beklentiye girilmesin diye de geldiği gibi geleceğe yatırım, yaşı çok genç gibi açıklamalar ile ifade etti zaten.
Son 50 maçta 2 falandır maçı koparttığımız. Onda da 75. Dk kaan ayhan ve icardi giriyordu oyuna.Okan Buruk hazir, olmus oyuncu ister, genc oyuncularla isi pek olmaz, cünkü eger o genc oyuncu hata yapip maci verirse sorumlugu kendinde gördü icin böyle riske girmek istemiyor, Arda bir kac mac hatalar yapti puanlar kaybettirdi sakatlik yasamasaydi zaten bir daha forma yüzü göremezdi. Böyle ikinci bir riske girmek istemiyor , bunu anlarim ama eger bir maci erken koparirsak bu tür oyunculari oyuna alip cok daha fazla süre vermen gerek ama bu aralar hangi maci erken kopariryoruz ki ? Bu saat den sonra ligde hic süre alacagini sanmiyorum Kupa maclarinda ancak oynar
Günümüz endüstriyel futbolunda çerez parası haline geldi bu ücretTs, yazın Oulai yerine bunu alsa sonra biz de kışın Oulai'yi alsak oynar mıydı?
Bir de 6.5 milyon verdik. Bari o paraya genç forvet alsaydık