#74 Renato Nhaga

Amaaaaaaaaan, ne gerek var kim uğraşacak şimdi? Lemina, Torreira gibi garanti adamlar varken ne gerek var?

Ts, yazın Oulai yerine bunu alsa sonra biz de kışın Oulai'yi alsak oynar mıydı?
Bir de 6.5 milyon verdik. Bari o paraya genç forvet alsaydık

Geçenlerde biri konuşuyordu, kim olduğunu falan cidden hatırlamıyorum, söylediği ise Okan hocanın transferi olmadığı için oynatmayı tercih etmediği idi. Ne kadar doğru, yanlış orasını içerisi bilir ancak.

Okan Buruk buna verilen bonservisi cerez parasi saniyor heralde, yusufa bilmem kac milyon Euro bonservis ödedik adam kayboldu gitti, sira bu arkadas da

Okan Buruk'un en son isteyeceği şey böyle bir transferdi devre arasında. Ona kalsa 25-30 milyona direkt 11'e oyuncu bakıyordu, yönetim Nhaga'yı aldı, o da yönetime her zaman olduğu gibi destek oldu.

Ts maçını geçtim ligde maç kopmadıkça süre bulamayacağı aşikar yani boşa yazmaya gerek yok. Beklentiye girilmesin diye de geldiği gibi geleceğe yatırım, yaşı çok genç gibi açıklamalar ile ifade etti zaten.

Pedri bizim defansı yatırırken 17 18 yaşındaydı. Okan buruk helva gibi adamlarla oynasın bakalım. Lazyo maçında toreiradan daha kötü kimse oynayamazdı. Aspriilla da aynı mesele. Bu adamcılık bitsin artık. Çıkart 45 te langı. Yunusu. Yunus misal ne yaptı ? İcardiyi Çıkar 45 te

Okan Buruk'un en son isteyeceği şey böyle bir transferdi devre arasında. Ona kalsa 25-30 milyona direkt 11'e oyuncu bakıyordu, yönetim Nhaga'yı aldı, o da yönetime her zaman olduğu gibi destek oldu.

Ts maçını geçtim ligde maç kopmadıkça süre bulamayacağı aşikar yani boşa yazmaya gerek yok. Beklentiye girilmesin diye de geldiği gibi geleceğe yatırım, yaşı çok genç gibi açıklamalar ile ifade etti zaten.

45 milyona Papgey'i aldıramadı.

Genç bir oyuncu futbol kariyerini daha başlamadan bitirmek istiyorsa Okan buruğun çalıştırdığı bir takıma gitsin.

Okan buruk olduğu sürece sezon içinde alacağı toplam dakika sayısı 6-7 maça anca denk gelir

Kaç kurtar kendini yaz sezonunda.

genç oyunculara şans vermek yerine aynı isimlere saplanıp kalmış durumda. Bu takımda rekabet yok, gelişim yok, sadece alışkanlık var.

Orta sahada sürekli aynı tercihler:
Mario Lemina ve Lucas Torreira ile oynayıp farklı hiçbir şey denememek, teknik direktörlük değil, konfor alanına sığınmaktır.

Kulüp milyonlarca euro verip oyuncu alıyor ama sahada karşılığı yok. Transferler yapılmış, alternatifler var ama kullanılmıyor. Bu kadar yatırım yapılıp hiçbir plan olmaması, ciddi bir yönetim zaafıdır.

Genç oyuncular kenarda çürürken, takım her hafta aynı kısır döngüyü oynuyor:

• Tempo yok
  • Cesaret yok
  • Değişim yok

Büyük takım teknik direktörü, risk alır, oyuncu kazanır, sistem kurar. Ama burada ne sistem var ne de vizyon.

Burada bugün bu çocuk için yazılanların aynısı 6-7 ay önce Arda Ünyay için yazılıyordu. Ve yine ilk gömenler de onu yazanlar olmuştu.

Okan Buruk hazir, olmus oyuncu ister, genc oyuncularla isi pek olmaz, cünkü eger o genc oyuncu hata yapip maci verirse sorumlugu kendinde gördü icin böyle riske girmek istemiyor, Arda bir kac mac hatalar yapti puanlar kaybettirdi sakatlik yasamasaydi zaten bir daha forma yüzü göremezdi. Böyle ikinci bir riske girmek istemiyor , bunu anlarim ama eger bir maci erken koparirsak bu tür oyunculari oyuna alip cok daha fazla süre vermen gerek ama bu aralar hangi maci erken kopariryoruz ki ? Bu saat den sonra ligde hic süre alacagini sanmiyorum Kupa maclarinda ancak oynar

Okan Buruk hazir, olmus oyuncu ister, genc oyuncularla isi pek olmaz, cünkü eger o genc oyuncu hata yapip maci verirse sorumlugu kendinde gördü icin böyle riske girmek istemiyor, Arda bir kac mac hatalar yapti puanlar kaybettirdi sakatlik yasamasaydi zaten bir daha forma yüzü göremezdi. Böyle ikinci bir riske girmek istemiyor , bunu anlarim ama eger bir maci erken koparirsak bu tür oyunculari oyuna alip cok daha fazla süre vermen gerek ama bu aralar hangi maci erken kopariryoruz ki ? Bu saat den sonra ligde hic süre alacagini sanmiyorum Kupa maclarinda ancak oynar
Son 50 maçta 2 falandır maçı koparttığımız. Onda da 75. Dk kaan ayhan ve icardi giriyordu oyuna.

Trabzona transfer olsaydi hafta sonu bize karsi 11deydi

bu tarz oyuncuları ne diye alıyoruz anlamıyorum ben. gs de şans bulma ihtimali sıfıra yakın. zaten bu adamlara sıra gelmesin diye önlerinde adamlar var. alıp kenarda bekletiyoruz kime ne faydası var bu hamlelerin anlamıyorum. asprilla da aynı. buldukları 10 15dk lık sürelerde nası gösterecek bu adamlar kendilerini. üstelik maç koptuktan sonra yedek rotasyonda sahaya atılıyorlar. as 11 le oynamadıkları sürece yanlarındakilerinde düşük performansları sayesinde gözükmüyorlar sahada. madem alınıyor bu adamlar hamlelerde ilk şans bunlara gelmeli.

Takım ikinci yarıdaki gibi uyuduğunda maça can katacak oyunculara ihtiyaç var Nhaga gibi. Umarım sadece şampiyonluk yarışında diye oynamıyordur.

Geri
Üst Alt