#74 Renato Nhaga

İkinci yarının sonlarına doğru saçma sapan yedekler girmeden önce, as kadroya yakın oynarken maçın en verimli oyuncularından biriydi. Bu adamı kullanmazlarsa bu sene çok yazık edecekler. Rotasyonda ve sakatlıklar durumunda as kadroda olamyı hakediyor. Özellikle ofsansif anlamda çok iyi işler yapıyor. 6 numaradan çok, 8 olur bence.

Yaptığı top kayıplarının çoğunu da son 10 dakikada takımın çoğu yedeğin yedeği olup pozisyon bile alamadıklarında yaptı. Gayet normal o kısım.

Topun degerini bilse gercekten iyi isler yapiyor ama büyük takim orta saha oyunculari icin en önemli özeliklerden biri topun degerini bilmeleri

Simdilik cok fazla top kaybi yapiyor

O yönünü gelistirdigi an bayagi iyi bir kariyeri olur diye düsünüyorum

avusturyanin ikinci ligine kiralik yollarlar takimda biraz kosan topu ileri tasimaya calisan ceza sahasina kosu yapan genc topcuyu

Niye bu kadar yükselindiğini hiç anlamadığım, tavanı asla Torreira veya Gedson seviyesi olmayan ortalama bir genç oyuncu bana göre.

U23’te boşa kontenjan gidiyor her zamanki gibi.

He bu arada Oluai tabii ki çok fazla forma şansı buldu gelişti ama Trabzon’da Oluai’nin ilk 3 maçını izleyebilirsiniz. Çocuğun topla olan ilişkisi daha en baştan ben büyük oyuncu olacağım diye bağırıyor

Okan hoca oynatmaz Göztepe’ye kiralık verelim devre arası geri alma şartı ile zira hocamız devre arasını görmeyebilir

Niye bu kadar yükselindiğini hiç anlamadığım, tavanı asla Torreira veya Gedson seviyesi olmayan ortalama bir genç oyuncu bana göre.

He bu arada Oluai tabii ki çok fazla forma şansı buldu gelişti ama Trabzon’da Oluai’nin ilk 3 maçını izleyebilirsiniz. Çocuğun topla olan ilişkisi daha en baştan ben büyük oyuncu olacağım diye bağırıyor
yine de şans bulmalı, ortalama sıradan bir oyuncuysa bunu da test etmeliyiz, iyiyse zaten geleceğimiz demek. en çok dikkatimi çeken özelliği topu verdikten sonra direkt koşmaya ve tekrar pas alabileceği açıyı arıyor olması. bizim orta sahalar çok durağan, pas veriyor geri eli belinde bekliyor. bu çocuk yerinde hiç durmuyor. bir de normal kadronun içinde görmek lazım. yedeklerle oynatırsan bunun da performans kötü görünüyor.

oulai bize, nhaga trabzona transfer olsaydı bu 2 oyuncunun gelişimi nasıl olurdu çok merak ediyorum.
Başımızda "galatasaray yetiştirici kulüp değil" diyen bir antrenör var sonuçta. Hiç oynatmadığımız genç oyuncular nasıl yetişip gelişsinler?
Geçtiğimiz yıllar hepimizi az çıldırtmadımı 87. dk'da kaan ayhanların oyuna alınması!!

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oulai bize, nhaga trabzona transfer olsaydı bu 2 oyuncunun gelişimi nasıl olurdu çok merak ediyorum.
Başımızda "galatasaray yetiştirici kulüp değil" diyen bir antrenör var sonuçta. Hiç oynatmadığımız genç oyuncular nasıl yetişip gelişsinler?
Geçtiğimiz yıllar hepimizi az çıldırtmadımı 87. dk'da kaan ayhanların oyuna alınması!!

Ben sana söyleyeyim, sezon başında gelseydi son 5-10 dk forma bulurdu uzun süre anca.

Sezon ortası kadronun aşırı daraldığı bölümlerde Boey misali mecbur oynardı ama oynarken de kendini gösterirdi. La bu çocuk neymiş dedirtirdi TS’de olduğu gibi, sonra da Boey misali formayı kolay kolay bırakmazdı muhtemelen Sara’nın ve Lemina’nın forma süresinden epey çalardı

Ve yine sene sonu satardık biz de veya maaş zammı yapardık

Hikaye çok değişmezdi

Ben sana söyleyeyim, sezon başında gelseydi son 5-10 dk forma bulurdu uzun süre anca.

İşte sorun orada zaten. torreria-lemina-sara'nın olduğu bölgede kalan o 5-10 dk sürelerin kaan ayhan, ilkay gibi bitiklere veriliyor olması.. aylarca 1 dk bile oyuna alınmadı nhaga. Ki ilk geldiği maç teibünlerde sevdiydi nhaga'yı, sonra haftalarca 1 dk şans verilmedi.

Okan hoca kendisinin nasıl a takıma adapte edildiğini ara sıra hatırlasa keşke, ve keşke o hocasını örnek alsaydı!

Abi adam kaanı 10 noya koydu bunu oyuna almadi. Boyle bir td zihniyetiyle ne yapabilirsin ki.

Trabzon'a gitmeliydi bu çocuk. Ekstra yapıyor/çalışıyor, oyuna Kaan giriyor.

Oynamaz. Dedik. OB hastası oynatmaz. KAAN prensi varken bu girmez. Uguçiku girmez. Kimse giremez. KAAN var.

lig icinde bi yere kiralik gidip tek basina orta sahamizi tarumar etsin ki degeri bilinsin

Onun için gerçekten çok üzülüyorum. Hazırlık maçlarında elinden geleni yaptı, çoğundan daha dinamikti. Hataları oluyor elbet ama sahada hata yapmayan kim vardı bugün? Alınan herhangi birinden daha fazla enerji getirirdi.

Bu çocuğu bitireceğiz tamamen mental olarak. Yazık.

kaç kurtar kendini

Geri
Üst Alt