- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
abi senin kaybedecek neyin var allahisen. Zaten şampiyon olamiyorsun. belliki olamayacan.Lobi başkanimizi dinlemeliydin. Ex başgan'in sonuçta. Eski dost düşman olmaz.
Ovvvvv, çok sert :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi senin kaybedecek neyin var allahisen. Zaten şampiyon olamiyorsun. belliki olamayacan.Lobi başkanimizi dinlemeliydin. Ex başgan'in sonuçta. Eski dost düşman olmaz.
BPL'ye bekleriz doktorResmen mikserlik yaptım ha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hemen en baştan yazalım listede bir yasaklı şarkı var, arkadaşlar dinlemeye başlamadan değişsin o şarkı
Teşekkür ederim ... Ben lobimden memnunum her ne kadar çok başarılı olmasak daBPL'ye bekleriz doktorMikserleri severiz hamdolsun :asd22:
Hemen en baştan yazalım listede bir yasaklı şarkı var, arkadaşlar dinlemeye başlamadan değişsin o şarkı

Şampiyon olmuş şarkı gönderiyorsunuz oğlum, yasaklıyı geçtim![]()
Benim şarkı olmasın o kardeşimKendim keşfettim diye severek dinlediğim bir şarkı vardı. Listeye girdiğine göre başka dinleyenler de varmış... Nasıl buldunuz onu iyi de saklamıştım.
Yarışmada ne yapacağını merak ediyorum, hakkını vereceğiz elbet![]()
Benim şarkı olmasın o kardeşim![]()