75. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adaletli biçimde puanlarimi verdim. Yorumda yaptim. Şimdi az yatayim işe gidecegim.:D Hadi iyi geceler.

Ben anladım neyi kastettigini :D. Ben de 12 verirdim ona ama 6 verdim aynı sebeple.

Bir aralar sen paylaşıyordun ben gönderecektim vazgeçtim, başka şarkısı şampiyon oldu diye paylaşıyordun, ondan mı bahsediyorsunuz anlamadım ki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu akşam şampiyonluğun en büyük 3 adayı komodo ejderleri. Bendeniz Aslan Türkoğlu, sn Mehmet Arslaner ya da prof. doktor Teoman Eraslan hocamız şampiyonluk ipini göğüsleyecektir Allah'ın izniyle.

Bir aralar sen paylaşıyordun ben gönderecektim vazgeçtim, başka şarkısı şampiyon oldu diye paylaşıyordun, ondan mı bahsediyorsunuz anlamadım ki

Hayır. :D En azından ben ondan bahsetmiyorum. Ama daha önce bir başka yarışmada yarısıp derece yaptı şarkı. Hoş listede bi tane daha öyle var ama o zaten tarz olarak verebileceğim bir musiki değil.

Her neyse, yasaklımsı olduğu halde sen 6 puan verdiysen kesin kazanır o şarkı, sahibine şimdiden hayırlı olsun :D

Bu akşam şampiyonluğun en büyük 3 adayı komodo ejderleri. Bendeniz Aslan Türkoğlu, sn Mehmet Arslaner ya da prof. doktor Teoman Eraslan hocamız şampiyonluk ipini göğüsleyecektir Allah'ın izniyle.

Kedilerin olduğu yerde komodo ejderleri şampiyonluğa yakın olamaz. Biz yarışmaya katılmazsak olabilir :asd22:

Lobisizlerden biri kazanacak görürsünüz

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Pişti olduğum şarkının açık ara alması lazım ama zannetmiyorum.

Kaçmış arada :D Yasaklımsı şarkıya sen 6 puan verecen de kazanamayacak :D

Çok değiştim ben artık. :D

Kendimi yarışma hırsından arındırarak sadece şarkı seçimine kafa yormaya aramak sureti ile ilerliyorum.

Kazanamaz çünkü puan vermeyecek çok var başta sen olmak üzere. :D

Hayır. :D En azından ben ondan bahsetmiyorum. Ama daha önce bir başka yarışmada yarısıp derece yaptı şarkı. Hoş listede bi tane daha öyle var ama o zaten tarz olarak verebileceğim bir musiki değil.

Lobidaş senden korkulur ha. :DD

Aynı şarkıysa ben de baya kırdım puanını.

Böyle 3 kağıtları yemeyiz. :asd22:

İş yoğunluğumdan dolayı katılamadım. Bir daha ki sefere katılırız. İnşallah. Katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Çok değiştim ben artık. :D

Kendimi yarışma hırsından arındırarak sadece şarkı seçimine kafa yormaya aramak sureti ile ilerliyorum.

Kazanamaz çünkü puan vermeyecek çok var başta sen olmak üzere. :D

Lobidaş senden korkulur ha. :DD

Aynı şarkıysa ben de baya kırdım puanını.

Böyle 3 kağıtları yemeyiz. :asd22:

Şarkı benim ya da Kedi Lobisi mensuplarından birinin çıkarsa ve yasaklı şarkılar listesinde yer almıyorsa çarşı karışır, ortalık yangına yerine döner, ikinizi de kimse elimden alamaz söyleyeyim :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt