Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 puan bekliyorum kanka senden.adaletli biçimde puanlarimi verdim. Yorumda yaptim. Şimdi az yatayim işe gidecegim.Hadi iyi geceler.
Yasaklımsı ne oğlum![]()
Ben anladım neyi kastettigini. Ben de 12 verirdim ona ama 6 verdim aynı sebeple.

Bir aralar sen paylaşıyordun ben gönderecektim vazgeçtim, başka şarkısı şampiyon oldu diye paylaşıyordun, ondan mı bahsediyorsunuz anlamadım ki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir aralar sen paylaşıyordun ben gönderecektim vazgeçtim, başka şarkısı şampiyon oldu diye paylaşıyordun, ondan mı bahsediyorsunuz anlamadım ki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu akşam şampiyonluğun en büyük 3 adayı komodo ejderleri. Bendeniz Aslan Türkoğlu, sn Mehmet Arslaner ya da prof. doktor Teoman Eraslan hocamız şampiyonluk ipini göğüsleyecektir Allah'ın izniyle.
Pişti olduğum şarkının açık ara alması lazım ama zannetmiyorum.
Senin gönderdiğin şarkı ateş ediyor zaten. :asd22:
Alabileceğini ben de sanmıyorum açıkçası.![]()
Her neyse, yasaklımsı olduğu halde sen 6 puan verdiysen kesin kazanır o şarkı, sahibine şimdiden hayırlı olsun![]()
Ağabey kendini alıntılamışsın yalnız.![]()
Ama kazanamaz diyorum ben.![]()
Kaçmış aradaYasaklımsı şarkıya sen 6 puan verecen de kazanamayacak
![]()
Hayır.En azından ben ondan bahsetmiyorum. Ama daha önce bir başka yarışmada yarısıp derece yaptı şarkı. Hoş listede bi tane daha öyle var ama o zaten tarz olarak verebileceğim bir musiki değil.
Lobidaş senden korkulur ha.D
Aynı şarkıysa ben de baya kırdım puanını.
Böyle 3 kağıtları yemeyiz. :asd22:
Çok değiştim ben artık.
Kendimi yarışma hırsından arındırarak sadece şarkı seçimine kafa yormaya aramak sureti ile ilerliyorum.
Kazanamaz çünkü puan vermeyecek çok var başta sen olmak üzere.![]()
Lobidaş senden korkulur ha.D
Aynı şarkıysa ben de baya kırdım puanını.
Böyle 3 kağıtları yemeyiz. :asd22: