- 14 Haziran 2009
- 29.773
- 14.745
- 2.868
Hiç alakası yokAsimile olduk demiyor da![]()
Göz doktoru tavsiyesi verebilirim Mehmet Bey kardeşimBaktım şimdi, Alpay dikkat çekiyor sadece.senin topu topu 3 şampiyonluğun var, adamın 10.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç alakası yokAsimile olduk demiyor da![]()
Göz doktoru tavsiyesi verebilirim Mehmet Bey kardeşimBaktım şimdi, Alpay dikkat çekiyor sadece.senin topu topu 3 şampiyonluğun var, adamın 10.
Hayır, aynı mantıkla o zaman;
![]()
Hiç alakası yokAlpay'ın ballad kültürü olduğu gibi slow kültürü de var. Lobinizin aksine istediği zaman istediği tür ile yarışabiliyor ve şampiyonluk alabiliyor
Dediğim gibi buna rağmen BPL'den puan çıkmadı. Mırmırların puanları ile şampiyon oldu
Lütfen sapla samanı karıştırmayalım ağabey. Cortladınız işte ötesi yok :asd22:
Göz doktoru tavsiyesi verebilirim Mehmet Bey kardeşim![]()
Mırmırların puanları ile şampiyon oldu![]()
Erman Ağabey lobi kurulduktan sonra aldı 5'ini de.
Benim lobi öncesi 4'tü, 6 oldu bu lobi sonrası.![]()
Açıkçası bu bilginin beni neden ilgilendirmesi gerektiğini çözemedim, adama hırsız diyorum yav.5-2=3 yani
![]()
Alpay Asma işte rakip lobiler böyle çıldırtılır, şirazeleri böyle kaydırılırBeşiktaş'ta 18 şampiyonluğu olduğunu iddia ediyor, doğru mu ? Tabiki hayır.
Heee, sen ince görmüşsün benim kafa basmadı.![]()
@Alpay Asma işte rakip lobiler böyle çıldırtılır, şirazeleri böyle kaydırılırÜst üste kürsü işgali rakip lobilerin dengesini fena bozdu gördüğün üzere ne dedikleri dahi anlaşılmıyor :asd22:
Sen Mariah Carey'e 10 verirken Dream Theater'a da 8 puan veriyorsun kardeşimBenim puanlarım sayesinde gelmedi mi bu şampiyonluk?
Ayıp ediyorsun ağabey.![]()
Ahahhahah hala hırsız diyorAçıkçası bu bilginin beni neden ilgilendirmesi gerektiğini çözemedim, adama hırsız diyorum yav.5-2=3 yani
![]()
Kürsü işgali yaptık, mırmırların bağrından en önemlisi yarışmacılarından birini söküp aldık neferimiz yaptık hala daha çökertir mökertirAha Erman ortalığı karıştırmaya başladı, Ozan falanda yok toparlamak için, bu başlık yarım saat aktif dursun Erman çökertir lobiyi![]()
Alpay kardeşim burada yanımda o yüzden ona hitaben konuşuyorum. Onun yerine mırmırlara mı hitap edeyim komodinlere miAlpay Alpay Alpay... Başka söyleyecek lafın yok tabi
Alpay'ı al bizim lobiye koy ne oluyor o zaman ? Demek ki olmasaydı olmazdınız![]()
Peki Jazz Blues şarkılarına neden gerektiği değer verilmiyor? Tartışalım.
Artık klasikleşmiş olan bir yarışma sonrası küffar saldırısını daha başarı ile püskürttük galiba hamdolsun :asd22:
İşte onu başka bir saldırı başlığı altında değerlendiriyoruz lobi olarakPüskürtülen bir şey yok Erman bey, mola verdik sadece başka bir zaman devam edeceğiz tabiki.![]()
Artık klasikleşmiş olan bir yarışma sonrası küffar saldırısını daha başarı ile püskürttük galiba hamdolsun :asd22:
Üste üste gelen BPL kürsü işgali sonuçlarından sonra yapmak gerekiyordu artık mecbur kaldımBalkon konuşması gibi oldu üstad sanki![]()

Onu ben de bilmiyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=0vo23H9J8o8
2 yıldır katılmak istediğim şarkılar var bunun gibi ama çok pis ezilir. Sato, Arda ağabey ve 2-3 kişi dışında puan veren çıkmıyor bunlara. Benim listem dolu hep.