75. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asimile olduk demiyor da :D
Hiç alakası yok :D Alpay'ın ballad kültürü olduğu gibi slow kültürü de var. Lobinizin aksine istediği zaman istediği tür ile yarışabiliyor ve şampiyonluk alabiliyor :D Dediğim gibi buna rağmen BPL'den puan çıkmadı. Mırmırların puanları ile şampiyon oldu :D Lütfen sapla samanı karıştırmayalım ağabey. Cortladınız işte ötesi yok :asd22:

Baktım şimdi, Alpay dikkat çekiyor sadece. :D senin topu topu 3 şampiyonluğun var, adamın 10.
Göz doktoru tavsiyesi verebilirim Mehmet Bey kardeşim :D

Hayır, aynı mantıkla o zaman;

25166.jpg

Erman Ağabey lobi kurulduktan sonra aldı 5'ini de.

Benim lobi öncesi 4'tü, 6 oldu bu lobi sonrası. :D

Hiç alakası yok :D Alpay'ın ballad kültürü olduğu gibi slow kültürü de var. Lobinizin aksine istediği zaman istediği tür ile yarışabiliyor ve şampiyonluk alabiliyor :D Dediğim gibi buna rağmen BPL'den puan çıkmadı. Mırmırların puanları ile şampiyon oldu :D Lütfen sapla samanı karıştırmayalım ağabey. Cortladınız işte ötesi yok :asd22:

Göz doktoru tavsiyesi verebilirim Mehmet Bey kardeşim :D

Beşiktaş'ta 18 şampiyonluğu olduğunu iddia ediyor, doğru mu ? Tabiki hayır.

Aha Erman ortalığı karıştırmaya başladı, Ozan falanda yok toparlamak için, bu başlık yarım saat aktif dursun Erman çökertir lobiyi :D

@Alpay Asma işte rakip lobiler böyle çıldırtılır, şirazeleri böyle kaydırılır :D Üst üste kürsü işgali rakip lobilerin dengesini fena bozdu gördüğün üzere ne dedikleri dahi anlaşılmıyor :asd22:

Alpay Alpay Alpay... Başka söyleyecek lafın yok tabi :D

Alpay'ı al bizim lobiye koy ne oluyor o zaman ? Demek ki olmasaydı olmazdınız :D

Benim puanlarım sayesinde gelmedi mi bu şampiyonluk?

Ayıp ediyorsun ağabey. :D
Sen Mariah Carey'e 10 verirken Dream Theater'a da 8 puan veriyorsun kardeşim :) Ben bu puanlamaya ancak saygı duyarım :D Lakin rakip lobilerin bir çok üyesi, Dream Theater parçası ancak porsuklardan çıkabilir diyerek beğenmesine rağmen 1 puan dahi vermezler. Ciğerini biliyoruz artık rakip lobilerin :asd22:

Peki Jazz Blues şarkılarına neden gerektiği değer verilmiyor? Tartışalım.

Açıkçası bu bilginin beni neden ilgilendirmesi gerektiğini çözemedim, adama hırsız diyorum yav. :D 5-2=3 yani :D
Ahahhahah hala hırsız diyor :D Başka bir Evanescence parçası ile adamın yarışmasında şampiyon oldum hala daha çamur :D Yani hakikaten üslup olarak mırmırlara yakışıyorsunuz Mehmet Bey kardeşim :D Hiç durmayın hemen birleşin :asd22:

Aha Erman ortalığı karıştırmaya başladı, Ozan falanda yok toparlamak için, bu başlık yarım saat aktif dursun Erman çökertir lobiyi :D
Kürsü işgali yaptık, mırmırların bağrından en önemlisi yarışmacılarından birini söküp aldık neferimiz yaptık hala daha çökertir mökertir :D Züğürt tesellisi mi desek artık ne desek bilemedim.

Alpay Alpay Alpay... Başka söyleyecek lafın yok tabi :D

Alpay'ı al bizim lobiye koy ne oluyor o zaman ? Demek ki olmasaydı olmazdınız :D
Alpay kardeşim burada yanımda o yüzden ona hitaben konuşuyorum. Onun yerine mırmırlara mı hitap edeyim komodinlere mi :D

Artık klasikleşmiş olan bir yarışma sonrası küffar saldırısını daha başarı ile püskürttük galiba hamdolsun :asd22:

Balkon konuşması gibi oldu üstad sanki :D
Üste üste gelen BPL kürsü işgali sonuçlarından sonra yapmak gerekiyordu artık mecbur kaldım :D Hatta o balkon konuşmasını sansasyonel bir cümle ile noktalayayım iyi hatırlattın doktor :D

"Bu yarışmanın bir iktidar sorunu yoktur, muhalefet sorunu vardır muhalefetttt!! Mırmır mıdır komodin midir siz ne ara birlik oldunuz? Ne ara kol kola girdiniz ey paralel lobiler size sesleniyorum!!"

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt