Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.519
- 258
- 543
şarkımı beğendiniz mi beyler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan Tokgoz,Alpay Asma ve eğer katıldıysa Can Büyük'ten puan alamam kesin 3 yarışmadada puan alamadım bu isimlerden.
La pişti olduğum şarkıya puan vermiyordum az daha.
@Mehmet Arslaner ağabey çok özür dilerim şarkı listemde olduğu için sonra dinle listesinde geride kalmış unutuyordum az daha onu.
2. gönderdiğim puanları alabilirsen sevinirim.
Problem değil yav n'olacak ama sadece 1 adet mesaj atmışsın, 2.'yi aradım bulamadım![]()
Abi tarzlar pek uyuşmadı galiba,ESC'nin devamlı temsilcilerinden olan bu üç isimden çok ciddi darbe alıyorum her yarışta 1 Puan bile gelmedi dahaOzan puan vermiyorsa sıkıntı yok, şampiyonluk yakındır![]()
Abi tarzlar pek uyuşmadı galiba,ESC'nin devamlı temsilcilerinden olan bu üç isimden çok ciddi darbe alıyorum her yarışta 1 Puan bile gelmedi daha![]()
İlk ciddi lobi teklifimi alıyorum abi,daha 4 yarışmaya katıldım pek sağlam CV'im yok ama teklif kesinse şerefle Kedi lobisine katılırım.O zaman seni kedi lobisinin himayesine alalım, zaten gençler hep bizde![]()
İlk ciddi lobi teklifimi alıyorum abi,daha 4 yarışmaya katıldım pek sağlam CV'im yok ama teklif kesinse şerefle Kedi lobisine katılırım.
![]()
Heyt yavrum benim be şu asalete ve zekaya bak.![]()
![]()
Alpay Abi demek lobilerimiz farklı
Valla Arda Abinin samimi ve içten tutumu bu kararımda etkili oldu,öbür lobileride biliyorum aslında bundan sonra amacımız kedi lobisinin başarısı,rakibimsin artık kedi lobisini savunmaya başladım bile.İlk gelen teklifte hemen kabul edilir mi? İnsan bir düşünür.![]()