76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 10 gelmeli artık 12-14 arası olmak yeterli değil,4.yarışmamda bağımsız olarak ilerleyişimde ilk 10 şart,komodolar,kediler,porsuklar olarak ayrılıyor sanırsam lobiler artık kendimizi gösterdikten sonra lobilerle iletişime geçeriz.

Ozan Tokgoz,Alpay Asma ve eğer katıldıysa Can Büyük'ten puan alamam kesin 3 yarışmadada puan alamadım bu isimlerden.

La pişti olduğum şarkıya puan vermiyordum az daha. :(
@Mehmet Arslaner ağabey çok özür dilerim şarkı listemde olduğu için sonra dinle listesinde geride kalmış unutuyordum az daha onu. :(

2. gönderdiğim puanları alabilirsen sevinirim.

Problem değil yav n'olacak ama sadece 1 adet mesaj atmışsın, 2.'yi aradım bulamadım :D

İlk ciddi lobi teklifimi alıyorum abi,daha 4 yarışmaya katıldım pek sağlam CV'im yok ama teklif kesinse şerefle Kedi lobisine katılırım.

Hayırlı olsun.

qNUF2i7.gif

Yeni takım arkadaşımıza muvaffakıyetler dileriz :)

kacak_porsuk.gif

Heyt yavrum benim be şu asalete ve zekaya bak. :D

İlk gelen teklifte hemen kabul edilir mi? İnsan bir düşünür. :D
Valla Arda Abinin samimi ve içten tutumu bu kararımda etkili oldu,öbür lobileride biliyorum aslında bundan sonra amacımız kedi lobisinin başarısı,rakibimsin artık kedi lobisini savunmaya başladım bile.

Tüh Arda ağabey Deniz'i kandırmış. Çok üzülecek Arda ağabeyin oyununa geldiği için. Ara her geçen gün açılıyor. Kürsü işgalleri durmaksızın devam ediyor. Denizin payına da BPL'nin şampiyonluklarını izlemek düşecek demek. Neyse sağlık olsun. Diğer kandırılanlar gibi yakın zamanda kedi lobisini terk eder :D

86b8991a03c36189092f6b06a359a3c1_1286276207.jpg

Kedi sevimli bir hayvandır. Lobi dediğin tuttuğunu koparır, ataktır, cesurdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt