76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonunda yetisebildim. Ali Kınık birinciliği kaptırmaz...

Basin sagolsun Teoman abi bu arada

Iron maiden - wasting love'u daha önce dinlemiş miydin lobidaş
Eğer bir porsuk neferi olmasaydın bu soruyu hakaret sayardım lobidaş :D Lakin ben bu şarkıyı yasaklı diye biliyordum. Sanırım unoffical yarışmalardan birinde yarıştı o yüzden. Yoksa ben çoktan girmiştim o şarkı ile :D

Vay vay Mehmet adrenalini tavan yaptırdı. Çok kritik şu an :D Hak eden mi alacak yoksa dış kapının mandalı mı göreceğiz.

Musap' ın ilk 6 puanında niye 5 puan var :D

Ömer Çoban ve Emir Sato'nun kürsüdeki yeri güzel. Aslan Türkoğlu sırıtıyor :D

Abi başlar başlamaz açtın tabi şom ağzını. Porsuklardan nefret ediyorum. Bundan sonra en büyük düşmanım sizsiniz. Oysa kediler full puan çekti. Hakedene hakettiğini verdi. Kedilerle kardeşlik anlaşması imzalayıp sonunuz olacağız! Bu şampiyonluğu kaybetmem porsukların sonu olacak.

Abi başlar başlamaz açtın tabi şom ağzını. Porsuklardan nefret ediyorum. Bundan sonra en büyük düşmanım sizsiniz. Oysa kediler full puan çekti. Hakedene hakettiğini verdi. Kedilerle kardeşlik anlaşması imzalayıp sonunuz olacağız! Bu şampiyonluğu kaybetmem porsukların sonu olacak.

Zaten kediden dönme ejderden bu kadar komodin olur :D

Aslan Türkoğlu 12 puanı alıp, şampiyon olacaktır :D

ilk defa kursuye cikma basarisi gosterdigim icin kendimi tebrik edeyim
handshake-smiley-emoticon.gif
better than nowt i guess

Sıralamam sebebi ile ziyadesi ile müteessirim bu gece. Önce efsaneler, şimdi bu yine oruca girdik anlaşılan. :(

Aslan Türkoğlu 12 puanı alıp, şampiyon olacaktır :D
Geçenlerde Mehmet Arslaner'den aldığımız tiyolar sonucu yürüttüğümüz tahminler doğru çıkmaya başladı Ozan Tokgöz kardeşim sen ne diyorsun bu hususta? :D Kutsal ittifak kurulmak üzere demiştim ve görünen o ki kuruluyor sanırım :D

bu vesileynen lutfen satoyu da artik bir porsuk kiliniz (whatever that might be)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt