- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.330
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde hesap kitap olmaz kardeeş şarkı iyiyse puanimizi veririz.Tuna Köse Bariş Savaş kediler çıldırdı Aslan Türkoğlu'nu şampiyon yapacak.
Eyvallah beyler. Teşekkür ederim yüksek puanlar için.
50 Points almaktan sıkıldım bu yarışmadada tahminen öyle olacak.
Hayri rtş seni genelde 50-60 bandında görürdükyer degiselim genc hardesim
50 Points almaktan sıkıldım bu yarışmadada tahminen öyle olacak.
Katye karşı bu kadar saygısızlık olan bir yarışmada adalet göremiyorum ama Moon Riverı atlamış olmam üzücü Kedi lobisinin dayanışması için gerekli bir hamleydi.Moon River gibi parçaya puan vermezsen yerinde sayarsin lobidaş.
Bu akşam mı
Vallahi kardeşim kötü liste olması tahmini ile geyik amaçlı bir parça katıldım ve derece yaparsa geyik muhabbeti döner dedim lakin liste çok sağlam listeydi ve sırf 2 adet wok tavası gibi kalça var diye o şarkı bu listede kürsü yaparsa ben o kürsüyü kabul etmiyorum kardeşim en başından söyleyeyimErman Bey efsunlu mu nedir. baldir gücüyle kürsü yapiyor. Moon river'i geçmesi skandaldir.![]()
AhahahahahahPuanları niye tersten veriyorsunuz yahu. Bir an 10 puan zannedip salonda zafer turu attım.![]()
Vallahi kardeşim kötü liste olması tahmini ile geyik amaçlı bir parça katıldım ve derece yaparsa geyik muhabbeti döner dedim lakin liste çok sağlam listeydi ve sırf 2 adet wok tavası gibi kalça var diye o şarkı bu listede kürsü yaparsa ben o kürsüyü kabul etmiyorum kardeşim en başından söyleyeyimVicdanen reddediyorum
Artık puan gelmesin lütfen ve bir porsuk olarak beni bu utançla baş başa bırakmayın
![]()