76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Bey efsunlu mu nedir. baldir gücüyle kürsü yapiyor. Moon river'i geçmesi skandaldir.:D
Vallahi kardeşim kötü liste olması tahmini ile geyik amaçlı bir parça katıldım ve derece yaparsa geyik muhabbeti döner dedim lakin liste çok sağlam listeydi ve sırf 2 adet wok tavası gibi kalça var diye o şarkı bu listede kürsü yaparsa ben o kürsüyü kabul etmiyorum kardeşim en başından söyleyeyim :D Vicdanen reddediyorum :D Artık puan gelmesin lütfen ve bir porsuk olarak beni bu utançla baş başa bırakmayın :D

Puanları niye tersten veriyorsunuz yahu. Bir an 10 puan zannedip salonda zafer turu attım. :(

Tanju yaz kardeşim

Edit: ay yarisma daha bitmemis

Vallahi kardeşim kötü liste olması tahmini ile geyik amaçlı bir parça katıldım ve derece yaparsa geyik muhabbeti döner dedim lakin liste çok sağlam listeydi ve sırf 2 adet wok tavası gibi kalça var diye o şarkı bu listede kürsü yaparsa ben o kürsüyü kabul etmiyorum kardeşim en başından söyleyeyim :D Vicdanen reddediyorum :D Artık puan gelmesin lütfen ve bir porsuk olarak beni bu utançla baş başa bırakmayın :D

Şarkı sahipleri açıkladığında hicap duydum ve utancımdan bir kadeh daha yuvarladım zaten :D

Yok mu bir 12 verecek babayiğit Birdy fanı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt