76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüh Arda ağabey Deniz'i kandırmış. Çok üzülecek Arda ağabeyin oyununa geldiği için. Ara her geçen gün açılıyor. Kürsü işgalleri durmaksızın devam ediyor. Denizin payına da BPL'nin şampiyonluklarını izlemek düşecek demek. Neyse sağlık olsun. Diğer kandırılanlar gibi yakın zamanda kedi lobisini terk eder :D
Hayırlısı olsun Abi,Burda 2-3 yarışmadır lobi tekliflerini bekleyeceğimi yazdım gelen ilk etkileyici teklifi kabul ettim Yarınki yarışmanın kaderi değişir belkide bu hamleyle belli mi olur :D,Arda Abi veya öbür lobidaşlarımızla BPL'ye bir yenilgi yaşatırız.

Çekinmeyin beyler yollayın puanları :D

An itibari ile aldığım son dakika bilgisine göre şarkımın 5. sırada olduğunu öğrenmiş bulunuyorum ilk açılan sandıklar sonucunda.

Lütfen puanlarınızı daha fazla vererek gönderiniz.

Saygılarımla,

Playlist erken yayınlandı sayılır, buna rağmen sadece 7 kişi puan yolladı ilginç.

Amaç seni kanser etmek olabilir :D Yarın son 10 dakika içinde yaşayacağın bir yığılma ile Wok tavasını başlığın ortasına geçirebilirsin.

*Türkler zaten tek tanrılı dine mensup olduğu için İslamiyete kolay geçmiştir.

Bu tabuyu yıkmaya çalıştığınızı gördüm başka bir başlıkta, hiç yakıştıramadım... Koskoca MEB'ten daha mı iyi bileceksiniz ?

*Türkler zaten tek tanrılı dine mensup olduğu için İslamiyete kolay geçmiştir.

Bu tabuyu yıkmaya çalıştığınızı gördüm başka bir başlıkta, hiç yakıştıramadım... Koskoca MEB'ten daha mı iyi bileceksiniz ?

Evet, Pazar'da Araplarla karşılaşmışlar. Aaa ne kadar güzel, sizin dininiz de tek tanrılı o cihetle biz sizin dininize geçelim. Nasıl olsa çok benziyor. Birbirine benzeyen iki dine hiç gerek yok deyip, yığınlar halinde İslamiyet'i seçmişlerdir. Ben büyük ihtimal o başlıkta halt etmişimdir. Yoksa olay tamamen bu şekilde gerçekleşmiş olup, diğer türlüsü kurgudan ibarettir. Saygılar.

Kendi adamları çağırmamış ama biz çağıralım Can Uz

Eyvallah abi, "bizim" lobide bizi sallayan yok canları sağolsun. Sen de olmasan halimiz harap. :)

Bu ara pek yarışma modumda değilim o yüzden katılamadım, herkese başarılar diliyorum, iyi eğlenceler.

Dipnot: Playlistte de en sevdiğim sanatçılardan birinin şahane şarkısı var. Strateji yapılmazsa şampiyon olur. :D

Eyvallah abi, "bizim" lobide bizi sallayan yok canları sağolsun. Sen de olmasan halimiz harap. :)

Bu ara pek yarışma modumda değilim o yüzden katılamadım, herkese başarılar diliyorum, iyi eğlenceler.

Dipnot: Playlistte de en sevdiğim sanatçılardan birinin şahane şarkısı var. Strateji yapılmazsa şampiyon olur. :D

:hat: stratejiye kurban gidecek şarkım malesef :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt