#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

saçma saçma konuşmayın beyler az sakin olun,5 para etmez bi adam için birbirinize hakaret ediyosunuz,bu forumda ki çok arkadaş futboldan daha enteresan cidden.

hagi gelirse servet bir daha forma yüzü göremez

Hangi hoca gelirse gelsin, bence Servet bitmiştir an itibari ile. Yani Servet bir daha forma yüzü göremez bence. Görürse gösterenler bu kulübü göremez bence.

O değil böyleleri yüzünden yarın istediği hoca gelirse ve Servet efendi düzgün oynarsa yine cesur yürek falan demeye başlarlar bu adam için. Mustafa, Servet duruken Misimovic'i ıslıklarlar.

O değil böyleleri yüzünden yarın istediği hoca gelirse ve Servet efendi düzgün oynarsa yine cesur yürek falan demeye başlarlar bu adam için. Mustafa, Servet duruken Misimovic'i ıslıklarlar.

taraftar misimovici oyundan cıkardığı için rijkaardı ıslıkladı..(ben öyle kandırıyorum kendimi)

ajan GS yok etme planının parçası...

deseler inanırım o derece lan yoksa???

Sahada değil, uzun zamandır mikrofonları görünce konuşuyor. Rijkaard'ın istemediği adamdı, hesapta. Şimdi onbirin bankosu. kangrendi, olmaya devam ediyor.

Bülent Timurlenk sezon basi yazmisti. Icten ice biliyorduk aslinda hepimiz, ama bugün iyice gözümüze soktu. Kangren.

ah ulan az daha Marsilyaya kakaliyorduk seni...:(

Almanya maçında takır takır topları kesmesini biliyordu, alman forevtlerini bile durdurdu. Ankaragücü adamlarını durduramadı(!).

Bende umutlanmıştım, Servet Almanya maçında iyi oynayınca, defansta biraz daha rahat oluruz diye. 1 hafta sonraki maçta bomboş kafaya yükseldiği topa bile kafa vurmayıp birde üstüne adamını kaçırması ve arkasından takip etmesini kimse bana açıklayamaz. Maçın başlarında yaşandı bu pozisyon.

Bugün takiminia ihanet edip, mactan sonra da direk bana güvenselerdi cok güzel oynardim dedin ya. Bugün iyi bir sporcu olmadigin gibi, iyi bir insan olmadigina da kanaat getirdim. Ne zekisin, ne ceviksin ne de ahlakli.

Kadro dışı bırakılır umarım. Bugün açık ve net takıma ihanet etmiştir. Bu adam bulunmaz hint kumaşı değil ki, keyfini bekleyelim oynaması için.

ben yarın kadro dısı bırakılacak bır kc oyuncuda beklıyorum.servet hakan balta mustafa ayhan.bunlardan bence ıkısı yarın kadro dısı kalacak.

gozumde hicbir degerin kalmadi Servet geldigin gune senin ben ya neyse..

Rijkaard bu adamdan önce kovulursa yazıklar olsun koca Galatasaray'a. Adam resmen top oynamıyor, bilerek isteyerek. Lafa geldimi hepsi delikanlı ama hoca kovulsun diye top kesmiyor. Yazıklar olsun sana verilen emeklere paralara.

Bundan sonra fenerle bjk de oynayıp tutunamayan bütün transferlere 10 numara da oynasalar karşıyım arkadaş. Belli ki bir karaktersizlik var tutunamamış orda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt