#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

2-3 senedir dilimizde tüy bitti m.sarp ve servet gitsin diye sonuç ne rijkaard gidiyor, iyi de oluyor bir anlamda bu adamları gönderemeyecek ruhsuz bir antrenörün futboldan bu kadar uzak bir adamın galatasaray'ın başında kalmaya hakkı yok, sen onları yemezsen onlar seni yer şimdi olduğu gibi...

dünkü macta takimi sabote ettigini düsünmüyorum yeteneksiz iste ama kendinini ezelden beri sevmiyorum tavirlari felan hic hosuma gitmiyor Galatasarayima hic yakistiramiyorum

zamanında verdiğin onca emekleri hiçe sayıp,hocanın seni yerin dibine sokmaya çalışmasına izin veren yöneticileri , şimdi onu göndermek için 40 takla atmak zorunda bıraktığın ve onların acizliğini göz önüne serdiğin için sana teşekkür ediyorum biyonik adam

Ya defol git artık be servet :)

Su basligi kapatalim yaa. :D Bunu ve yanindakilerini sildim zaten.

:happynew:ben hala aynı fikirdeyim,sabote falan yok ortada çünkü servet in öyle bi çapı yok,servet bu yani,bu kadar.

ya beyler komik olmayın:asd:,yahu ne ihanet etmesi,servet kim ki ihanet edecek,etse nolur etmese nolur arkadaş,servet in çapı ne yahu:asd:,servet in kapasitesi bu,bu kadar yani,futbol namına kırıntılar yok adamdan,açık alanda biraz süratli olan her oyuncu servet i madara eder,ilk sezon song arkasını toplamaktan perişan oldu,o dönem servet te biraz toparladı,2.sene meira toparlayamadı orayı,defans berbattı,bu sene neill geldi o topluyordu işte,neill oynamadı yine gördük işte,yani servet bu kadar bu yani fazlası yok,servet in sabote edecek bi hali de yok dediğim gibi öyle bi çapı yok çünkü:)

herşey iyide;

"bana güvenilirse ben başarılı olurum" demek ne demektir acaba? aklından neler geçiyordu bunu söylerken... sanki 2 hafta oldu GS formasını giyeli...

2. ve 4. golü izle Serdar abi ve açıklamalarını tekrar dinle.

hayir adam kisiliksiz, ustune duseni yapmaya calismiyor

ahlaksizca hocasi hakkinda konusuyor

sabote mentalitede, topa kosmamamakta degil

bize yedirdigi 50 tane gol var oyle, dunkuler farkli degil

onemli olan o soylediklerini acik acik soyleyecek kadar kisiliksiz saygisiz olmasi

adamin gercekten kapasitesiz oldugunu unutmayin

etrafinda vasat adamlar varken dokuluyor

balta sol bekken o tarafimiz felcti servet de defansin solunda cunku

ne zaman insua geldi, biraz iyi oynar gibi gorundu

alakasi yok halbuki

simdi yanina geldi hakan takke dustu gene

top karsidan direk gelmedigi surece bu adam bir hic zaten

balata sol bekken ondan rezil oluyordu

insua neill varken top surekli karsidan geliyor sorun yasamiyordu

simdi ise gene saga sola donmesi gerekiyordu dun, ama tabiikki kapasite yok

balta mesela en cok takimda gormek istemedigim adam, o da isine saygisi yok falan ama en azindan ikide bir cikip sereflice konusmuyor bu arkadas gibi

2001 yılındaki Ankaragücü maçında Okan ve Emre ne yaptıysa Servet dün aynısını yaptı.

Herkes Serveti gitmesini istiyor ama şuanda apaçık Galatasaray ve Milli Takım Servete muhtaç bu açık ve net.

Herkes Serveti gitmesini istiyor ama şuanda apaçık Galatasaray ve Milli Takım Servete muhtaç bu açık ve net.

satılık adamların bu takımda yeri yok. hem bu servet çok mu iyi bir stoper kazmanın önde gideni onun yeri doldurulamıyacakmı ferdinandmı oldu bu adam acaba.

hadi bak istediğin oldu,gönderiyolar rijkaard ı,kına yak lan bi tarafına,ben gönderirim sana,bi kaç arkadaşınla beraber yakarsınız:)

takımın başına servet getirilecekmiş.futbolcu menajer olarak görev alacakmış.ama servet kararsızmış td lik yaparsam kendimi oynatırmıyım diye.

hadi bak istediğin oldu,gönderiyolar rijkaard ı,kına yak lan bi tarafına,ben gönderirim sana,bi kaç arkadaşınla beraber yakarsınız:)

Başarız, rezil bir performans gösteren Rijkaard kovuluyor sorumlusu Servet mi? Bu hiç adil değil adam gibi yönetseymiş takımı kovulmasaymış derler adama lütfen!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt